background img
banner
banner

Τέσσερις σάκοι με ψηφοδέλτια

ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΙΝΕΟ

Μία και μοναδική ήταν η ένσταση που έγινε στο Πρωτοδικείο Αιγίου, που αμφισβητεί την κατανομή των εδρών όπως επικυρώθηκαν από το Δικαστήριο, μετά τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου στην Αιγιάλεια.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Δημητρακόπουλο από τον Ερινεό, ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Ποιοτική Αιγιάλεια” της Βασιλικής Ψυχράμη και έχει βάσιμους λόγους να πιστεύει ότι πήρε περισσότερες ψήφους από όσους του καταμετρήθηκαν.

Από αριστερά: Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, Γιώργος Ντίνος, Βασίλης Σταθακάρος

Θυμίζουμε ότι η Δημοτική Ενότητα Ερινεού, συμμετέχει με δύο έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας και αυτές κατακυρώθηκαν, η μία στο συνδυασμό “Αιγιάλεια Τώρα” του Δημήτρη Καλογερόπουλου και στον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Ντίνο και η άλλη στον Βασίλη Σταθακάρο από τον συνδυασμό “Αιγιάλεια Αύριο” του Χρήστου Γούτου.

Σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου, τέσσερις σάκοι με ψηφοδέλτια που αφορούν αντίστοιχα εκλογικά τμήματα του Ερινεού, ταξιδεύουν μέχρι το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πατρών, όπου θα γίνει επανακαταμέτρηση και εξέταση της ένστασης Δημητρακόπουλου.

Εφόσον η ένσταση ευδοκιμήσει, η “Ποιοτική Αιγιάλεια” θα κερδίσει έδρα στον Ερινεό και θα τη χάσει κάπου αλλού, μάλλον στην Ακράτα. Αντιστρόφως, όποια παράταξη χάσει την έδρα στον Ερινεό, θα την κερδίσει στην Ακράτα.

Η ένσταση αναμένεται να εξεταστεί την Τρίτη και μπορεί να επιφέρει καραμπόλες στην σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας, η θητεία του οποίου ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr