background img
banner
banner

Τοποθέτηση επιπλέον φωτιστικών σε διάφορα σημεία της Αιγιάλειας

ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σε τοποθέτηση επιπλέον φωτιστικών σε διάφορα σημεία της Αιγιάλειας προχωρά άμεσα ο δήμος Αιγιαλείας, έχοντας ήδη εξειδικεύσει πίστωση για στύλους και σώματα. Σχετική πίστωση για επέκταση και παραλλαγή στο δίκτυο δημοτικού φωτισμού προβλεπόταν και από τον προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους.

Λόγω του ότι η εγγεγραμμένη πίστωση στον προϋπολογισμού του Δήμου Αιγιαλείας για δαπάνες Επεκτάσεων & παραλλαγή δικτύου δημοτικού φωτισμού είναι γενική, το Δημοτικό Συμβούλιο προχώρησε προσφάτως σε εξειδίκευση της πίστωσης για την τοποθέτηση ενός στύλου και ενός φωτιστικού σώματος, στα Μάρμαρα της Τ.Κ. Αιγείρας, την τοποθέτηση ενός στύλου και ενός φωτιστικού σώματος, στην οδό Μαΐστρου, της Τ.Κ. Καμαρών, την τοποθέτηση ενός στύλου και δύο φωτιστικών σωμάτων, στην οδό Ρουφογάλη, της Τ.Κ. Ακράτας, την τοποθέτηση δύο στύλων και δύο φωτιστικών σωμάτων, στις οδούς Μπάιρον και Κολοκοτρώνη, της Τ.Κ. Σελιανιτίκων, την τοποθέτηση ενός φωτιστικού σώματος, έναντι παλιού Λιμεναρχείου, στην Δ.Κ. Αιγίου και την τοποθέτηση ενός φωτιστικού σώματος, πλησίον οικίας κ. Μπαρμπαγιάννη, στην Τ.Κ. Αιγείρας.

Με βάση τα κοστολόγια που έλαβε ο δήμος από τον ΔΕΔΔΗΕ, χρειάζονται 1.157,42 ευρώ για την τοποθέτηση ενός στύλου και ενός φωτιστικού σώματος, στα Μάρμαρα, 1.157,42€ για την τοποθέτηση ενός στύλου και ενός φωτιστικού σώματος στις Καμάρες,1.205,76€ για στύλο και δύο φωτιστικά σώματα στην οδό Ρουφογάλη στην Ακράτα, 2.314,83€ για την τοποθέτηση δύο στύλων και δύο φωτιστικών σωμάτων, στις οδούς Μπάιρον και Κολοκοτρώνη, της Τ.Κ. Σελιανιτίκων, 48,36€ για την τοποθέτηση ενός φωτιστικού σώματος έναντι παλιού Λιμεναρχείου στο Αίγιο και 48,36€ για την τοποθέτηση ενός φωτιστικού σώματος στην Τ.Κ. Αιγείρας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr