background img
banner
banner

«Το πάθος για να ξαναχτίσουμε την νέα Αιγιάλεια, τη νέα Αχαΐα, τη νέα Ελλάδα μάς ενώνει όλους!»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας, με την ολοκλήρωση των εθνικών εκλογών και τη σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξέδωσαν ανακοίνωση εκφράζει θερμά συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα καθώς και ευχαριστίες.

Συγκεκριμένα, τονίζουν: ΄΄Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ενεργούς πολίτες της Αιγιάλειας για την ψήφο τους στο κόμμα μας και τη θετική τους στήριξη στο αναπτυξιακό σχέδιο και στο περίγραμμα του κυβερνητικού μας προγράμματος.

Με το ξεκάθαρο αυτό αποτέλεσμα και την αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ οι πολίτες αποφάσισαν την αλλαγή σελίδας που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος, μαζί με την έμπρακτη θέλησή τους για μια Ελλάδα με προοπτική και ένα αξιοπρεπές βιώσιμο μέλλον, πρωταρχικά για όσους ήρθαν αντιμέτωποι με τη μακροχρόνια κρίση και τις συνέπειές της.

Στη νέα περίοδο που ξεκινά η Αχαΐα έχει την πλέον ισχυρή εκπροσώπηση, με τους τέσσερις εκλεγέντες βουλευτές της, τον Άγγελο Τσιγκρή, τον Ανδρέα Κατσανιώτη, τον Ιάσονα Φωτήλα και τη Χριστίνα Αλεξοπούλου, που τους συγχαίρουμε και στους οποίους ευχόμαστε καλή κοινοβουλευτική θητεία, με την ελπίδα να αναλάβουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες – δράσεις για την επίλυση των προβλημάτων που χρονίζουν στην περιοχή μας, προς όφελος των πολιτών και της βιώσιμης ανάπτυξης των τοπικών μας κοινωνιών.

Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια και σε όσους – όσες δεν κατάφεραν να εκλεγούν, ωστόσο είμαστε σίγουροι πως (και) με τη βοήθειά τους θα προσπαθήσουμε να λύσουμε πολλά από τα προβλήματα που μας κληροδότησε η απελθούσα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Το πάθος για να ξαναχτίσουμε την νέα Αιγιάλεια, τη νέα Αχαΐα, τη νέα Ελλάδα μάς ενώνει όλους!

Παράλληλα, δεν ξεχνούμε και απευθύνουμε ένα οφειλόμενο «ευχαριστώ» στο σύνολο του στελεχιακού δυναμικού της Δημοτικής μας Οργάνωσης, στους εθελοντές του κόμματος και στους εκλογικούς μας αντιπροσώπους, οι οποίοι με υπευθυνότητα και υπομονή έφεραν σε πέρας όλες τις πρόσφατες και διαδοχικές εκλογικές διαδικασίες΄΄.

Καταλήγοντας, επισημαίνει: ΄΄Τέλος, τα συγχαρητήριά μας στους εκατοντάδες χιλιάδες Νεοδημοκράτες αλλά και όλους τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διακυβέρνηση του τόπου. Το ήθος, η αξιοπρέπεια και η όρεξή του για δουλειά αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την ανατολή μιας νέας φωτεινής περιόδου για την κοινωνία μας.
Οι εκλογές τελείωσαν. Οι πολίτες έδωσαν ισχυρή εντολή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση.

Με τη ΝΔ κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, ενωμένοι μπορούμε να φέρουμε την καλύτερη Ελλάδα που αξίζουμε!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr