background img
banner
banner

Το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου απαντά στον Λάμπη Παπαδόπουλο

«ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΄΄ΛΟΥΖΕΤΑΙ΄΄» ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ – ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ

Απάντηση σε… σκληρό ύφος στο μέλος του Δ.Σ. και πρώην πρόεδρο του Συλλόγου, Λάμπη Παπαδόπουλο, εξέδωσε το προεδρείο του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, αναφορικά με τις τοποθετήσεις του στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για την ανακοίνωση του κ. Παπαδόπουλου που ανέφερε πως καλό θα ήταν να δοθεί κίνητρο στους εμπόρους ώστε να συμμετάσχουν στην ανακύκλωση, το προεδρείο του συλλόγου αναρωτιέται «πού ήταν ένα χρόνο και πλέον κρυμμένος να προτείνει κάποιο θέμα στο Δ.Σ.; Πού είναι οι προτάσεις του στο Δ.Σ. για το καυτό θέμα των σκουπιδιών;» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, σημειώνοντας: ΄΄Αυτός που τόσο νοιάζεται για τον τόπο μας και για το καλό των Εμπόρων. Για ακόμα μία φορά καπηλεύεται και εκμεταλλεύεται την ανακοίνωση του Συλλόγου μας και μέσα από το σοβαρό θέμα της Ανακύκλωσης ανακατεύει τα προσωπικά και συνδικαλιστικά προβλήματα, που ο ίδιος δημιούργησε και που τελικά ο ίδιος «λούζεται», καθώς απορρίπτονται μία μία οι αιτήσεις και οι αγωγές του από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις υπέρ του, αλλά το μόνο που κατορθώνει είναι να δημιουργεί ένα νοσηρό κλίμα γύρω από το πρόσωπό του και να προκαλεί δυσαρέσκεια στους συναδέλφους΄΄.

΄΄Ανταποδοτικά δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει η ανακύκλωση κ. Παπαδόπουλε. Ό,τι προσφέρετε δωρεάν και εθελοντικά θέλετε να το παίρνετε ανταποδοτικά πίσω; Αυτός είναι ο σκοπός σας; Ανακύκλωση επί πληρωμή ΔΕΝ γίνεται!!! Η Ανακύκλωση μπαίνει στην καθημερινότητά μας με σωστή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση, ώστε ο κάθε έμπορος και πολίτης αυτού του Δήμου, να πράττει ευσυνείδητα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, της γειτονιάς του, της πόλης του και όχι αποσκοπώντας στην λήψη ωφελημάτων.
Σημεία ανακύκλωσης υποδείξαμε, υπάρχουν και άλλα ακόμα περισσότερα που θα προστεθούν, αλλά και εμείς οι Έμποροι και Πολίτες αυτού του Δήμου, βλέποντας και τις σημερινές συνέπειες του άλυτου προβλήματος των σκουπιδιών, θα πράξουμε ως Ευρωπαίοι πολίτες με οικολογική συνείδηση. Άλλωστε ακόμα είμαστε στην αρχή, η πρωτοβουλία του Συλλόγου μας θα έχει συνέπεια, συνέχεια και μέλλον. Το «ανταποδοτικό όφελος» για τον καθένα μας θα είναι η ζωή μας και η ζωή των παιδιών μας σε ένα περιβάλλον καθαρό και ευπρεπές. Ας μην ενοχλείται ο κ. Παπαδόπουλος απο τις δραστηριότητες του Συλλόγου, άλλωστε και ο ίδιος συμμετείχε εκ του θεσμικού του ρόλου σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως φυσιολογικά συμβαίνει σε όλους τους ενεργούς Συλλόγους΄΄, αναφέρει ακόμη το προεδρείο του Συλλόγου, καταλήγοντας:

«Οι αγωγές και αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων απορρίπτονται ως αβάσιμα»

΄΄Ποιους επιχειρεί να εξαπατήσει; Εκτίθεται ο ίδιος, όταν μιλά απαξιωτικά για δράσεις και πρωτοβουλίες του Συλλόγου μας, για βραβεύσεις προσωπικοτήτων και επιχειρήσεων της Αιγιαλείας και αδελφοποιήσεις με άλλους Συλλόγους. Αναφέρεται σε πάρτυ. Το μοναδικό «πάρτυ», εάν μπορεί να χαρακτηρισθεί έτσι, έγινε από τον Σύλλογό μας και ήταν ο αποκριάτικος φιλανθρωπικός χορός, υπέρ του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ ΑμεΑ Αιγίου. Ειρωνεύεται ευθέως το ίδρυμα, τους σκοπούς του και όλους αυτούς που επιθυμούν να προσφέρουν με διαφορετικό τρόπο στο ΕΚΑΜΕ. Το αφήνουμε στην κρίση σας.
Το σημαντικότερο κοροϊδεύει τους Συναδέλφους.
Μαζί με τους πιστούς του συντρόφους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειρωνεύονται τα μέλη του Προεδρείου και τον ίδιο τον Εμπορικό Σύλλογο, του οποίου είναι Μέλος και πρώην Πρόεδρος. Το μόνο που κατορθώνει είναι να απαξιώνει περισσότερο τον εαυτό του και τους συν αυτώ.
Έχει ασκήσει αγωγές και αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του Συλλόγου και των συναδέλφων του, τα οποία απορρίπτονται ως αβάσιμα. Επ’ ευκαιρία λοιπόν της παρέμβασης του κ. Παπαδόπουλου στο θέμα, που αφορά την εθελοντική πρωτοβουλία Ανακύκλωσης του Συλλόγου μας, μας δόθηκε η ευκαιρία να απαντήσουμε στα όσα ψευδή συνεχώς διαδίδει ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν μπορεί ως φαίνεται έως σήμερα να αντέξει το γεγονός οτι απώλεσε την ιδιότητα του προέδρου του συλλόγου μας και τούτο επικυρώθηκε και με πρόσφατη δικαστική απόφαση, την οποία ο ίδιος είχε προκαλέσει με αγωγή του, στρεφόμενος δικαστικά εναντίον του Συλλόγου μας και των αποφάσεων του ΔΣ.΄΄.

Λάμπης Παπαδόπουλος: «Αν δε βάλεις προσωπικό κόπο και ιδρώτα και δεν δώσεις το παράδειγμα, δε γίνεται τίποτα!»

Από την πλευρά του, ο Λάμπης Παπαδόπουλος αργά χθες το απόγευμα εξέδωσε δική του νέα ανακοίνωση, λέγοντας: ΄΄Ως επιχειρηματίας και προπάντων οικογενειάρχης με πολύ μικρά παιδιά, έχω ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που άπτονται της δημόσιας υγείας! Ακούγοντας μάλιστα πως μωρά, μολύνθηκαν από τα απορρίμματα που βρίσκονται συσσωρευμένα στους κάδους, μόλις λίγα μέτρα από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις όλων μας, με θερμοκρασία που αγγίζει τους 40 βαθμούς, εν μέσω καύσωνα, προσπάθησα να κάνω πράξη, το αυτονόητο! Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν είναι αυταπόδεικτο πως δεν αρκούμαι στα λόγια…
Όταν τέθηκε το θέμα των διοδίων, μπήκα μπροστάρης. Κατηγορήθηκα μάλιστα πως δεν ασχολούμαι με τα του οίκου μου, γι αυτό και δέχθηκα εκβιασμούς και πολλά άλλα. Σε εμπορικά θέματα, (λαϊκή, παραεμπόριο, παραοικονομία, ενδιάμεσες εκπτώσεις, φορολογικά, ασφαλιστικά, Αγία Τριάδα κ.ά.) ενόχλησα, μπήκα σε δημαρχεία, υπουργεία, περιφέρεια, αστυνομικές διευθύνσεις, βουλευτικά γραφεία, επισκοπή, πίεσα, ζόρισα, ίσως και να χτύπησα το χέρι στο τραπέζι από υπέρμετρο ζήλο! Δε φοβήθηκα ποτέ, ξέροντας πως η πόλη μου και οι Έμποροι με έχουν ανάγκη΄΄.
Παράλληλα, επισημαίνει και τα εξής: ΄΄Τότε ως Πρόεδρος και τώρα ως μέλος του Δ.Σ έχοντας ως μόνο σύμμαχο τον εαυτό μου και το 73% των Εμπόρων που με στήριξαν, προσπαθώ ως απλός πολίτης και ως Έμπορος να βοηθήσω στην προσπάθεια που γίνεται για την ανακύκλωση.
Γι’ αυτό το λόγο, γεμίσαμε ένα αγροτικό από τις επιχειρήσεις μας με χαρτόκουτα ως αρχή και κάθε εβδομάδα θα προσπαθούμε να κάνουμε το αυτονόητο, να μειώνουμε δηλαδή στο ελάχιστο τον όγκο των απορριμμάτων που αφήνουν τα καταστήματά μας!
Μάλιστα προσπαθήσαμε να κάνουμε τους εμπόρους να συνειδητοποιήσουν «πως πετάμε λεφτά και όχι σκουπίδια»… Αυτό ακριβώς πετυχαίνουμε με την κίνηση μας αυτή!
Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, από τις επιχειρήσεις μας για την περιβαλλοντική ευαισθησία τους να μαζέψουν και να ξεχωρίσουν πλαστικά και χαρτιά, με αποτέλεσμα να πάμε μόλις σε τέσσερις ημέρες ένα αγροτικό χαρτόκουτα και άδεια δοχεία , αποδεικνύοντας και έμπρακτα, πως καλές είναι οι υποδείξεις, και οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις από κάποιους, αλλά αν δε βάλεις προσωπικό κόπο και ιδρώτα και δεν δώσεις το παράδειγμα, δε γίνεται τίποτα!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr