background img
banner
banner

Το ψιλόβροχο… βοήθησε στην ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία της παράστασης “Δείπνο ηλιθίων”! | ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία η Θεατρική Ομάδα Διακοπτού παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης (11/7) στο Υπαίθριο Θέατρο “Γεώργιος Παππάς” την κωμωδία του Φρανσίς Βεμπέρ, “Δείπνο ηλιθίων”. Η βροχή που ξεκίνησε την ώρα του διαλείμματος όχι μόνο δεν εμπόδισε, αλλά… βοήθησε – όσο οξύμωρο και αν ακούγεται – στην ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία της παράστασης! Λίγα λεπτά μετά και αφού μειώθηκε αισθητά η έντασή της, οι συντελεστές του έργου πήραν την απόφαση να συνεχίσουν μέσα σε θερμά χειροκροτήματα των θεατών, που σχεδόν γέμισαν το θέατρο.

Ωστόσο, το ψιλόβροχο που άρχισε και πάλι να πέφτει, είχε ως αποτέλεσμα η παράσταση να διακοπεί και πάλι (αφού υπήρχε κίνδυνος να υποστούν ζημιά τα μηχανήματα) και τον σκηνοθέτη Κώστα Κλάγκο να ζητά… συγνώμη από τον κόσμο για αυτή την απρόοπτη εξέλιξη. Οι θεατές όμως παρέμειναν όλοι στις θέσεις τους και ξέσπασαν σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, οι ηθοποιοί συγκινημένοι να πάρουν την απόφαση να συνεχίσουν μέχρι τέλους με χαμηλό φωτισμό και χωρίς τη βοήθεια της τεχνολογίας! Ήταν πραγματικά μία πολύ όμορφη και ξεχωριστή βραδιά…

Να σημειωθεί, ότι βραβεύτηκε από τη ΔΗΚΕΠΑ ο Αιγιώτης ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώγος Ρούφας για την προσφορά του στο θέατρο και τη συμμετοχή του στις “Ημέρες θεατρικών συναντήσεων” με τη θεατρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.

Έπαιξαν: Γεώργιος Γεωργόπουλος, Ηλιάνα Τσαλαπάτη, Κυριακή Χριστοπούλου, Ανδρέας Τσέκενης, Άρης Μούστουλας, Σπυριδούλα Παυλοπούλου, Βασιλική Βασιλείου, Αρίστος Αλευρίτης, Παναγιώτης Κόσσυφας.

Σκηνοθεσία – Διασκευή: Κώστας Κλάγκος. Σκηνικά – Κουστούμια: Θεατρική Ομάδα Διακοπτού. Μουσική Επιμέλεια: Κώστας Κλάγκος


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr