background img
banner
banner

Τα μάζεψαν στην Αλυκή μετά την καταγγελία

Σε καταγγελία προέβη την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο πρόεδρος του συλλόγου Αλυκής, Νίκος Παπαδόπουλος, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου. Καταγγελία που αφορούσε τρία σημεία στην παραλία Αλυκής, όπου υπήρχε μεγάλη συσσώρευση απορριμμάτων, που λόγω του καύσωνα των ημερών εγκυμονούν κίνδυνο πυρκαγιάς. “Η αντίδραση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Δήμου Αιγιαλείας υπήρξε άμεση, και το Σάββατο έγινε περισυλλογή και στα τρία σημεία. Η εικόνα της Κυριακής μαρτυρά το αποτέλεσμα. Όμως, η έντονη παρουσία του κόσμου, τα καταστήματα, ο καθημερινός καθαρισμός της παραλίας από το σύλλογο Αλυκής, συντελούν ώστε σε δύο ημέρες να είναι πάλι γεμάτοι οι κάδοι και οι γύρω χώροι με απορρίμματα , με έντονο τον κίνδυνο πυρκαγιάς. – Χρειάζεται εγρήγορση από τις υπηρεσίες, ώστε να μη θρηνήσουμε στο μέλλον από την αμέλεια ή την αδράνειά μας”, επισημαίνει ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Την Τετάρτη η συνάντηση φορέων στο Ε.Κ.Α.

Υπενθυμίζεται ότι για την Τετάρτη 10 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η ευρεία σύσκεψη συλλόγων και φορέων της Αιγιάλειας, στις 8.00 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο, με θέμα: «Απορρίμματα Δήμου Αιγιαλείας – Δράση για άμεση αποκομιδή και μόνιμη λύση».

Η πρόσκληση απευθύνεται από: Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου, Ιατρικό Σύλλογο Αιγίου, Δικηγορικό Σύλλογο Αιγίου, Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο Αιγιάλεια, Αγροτικό Σύλλογο Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας», Ανεξάρτητο Αγροτικό Σύλλογο Αιγιαλεία, Σύλλογο Μηχανικών Αιγιαλείας & Καλαβρύτων, Φαρμακευτικό Σύλλογο Αιγιαλείας, ΕΛΜΕ B` Αχαΐας, Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας, Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Αιγιαλείας, Περιβαλλοντικό Σύλλογο ΙΡΙΔΑ, Επιτροπή Αγώνα κατοίκων Ανατολικής Αιγιάλειας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr