background img
banner
banner

Μια ένσταση μέχρι ώρας

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ‘’ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ’’ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΔΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΙΝΕΟ

Επικυρώθηκαν την περασμένη Τρίτη τ’ αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου από το Πρωτοδικείο Αιγίου στο δήμο Αιγιαλείας και αυτομάτως άρχισε να τρέχει η προθεσμία των ενστάσεων, η οποία λήγει το μεσημέρι της Τετάρτης στις 14:00.

Θυμίζουμε ότι με την επίσημη απόφαση του Πρωτοδικείου στο δημοτικό συμβούλιο Αιγιαλείας εισέρχονται 33 σύμβουλοι, 11 από την παράταξη ‘’Αιγιάλεια Αύριο’’ (Χρήστος Γούτος, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, Δημήτρης Μπούνιας, Τάκης Τσερεντζούλιας, Βασίλης Θ. Χριστόπουλος, (Αίγιο) Γιώργος Γιοβάς (Ακράτα) Βασίλης Τομαράς και Πάνος Γιαννούλης (Αιγείρα), Δημήτρη Παναγιωτακόπουλος (Διακοπτό), Μιχάλης Κυριακόπουλος (Συμπολιτεία), Βασίλης Σταθακάρος (Ερινεός).

Επίσης 10 σύμβουλοι από τον συνδυασμό ‘’Αιγιάλεια Τώρα’’ του νέου Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου (Μαρία Τσουκαλά, Διαμάντω Βασιλακοπούλου, Μαρία Γιδά, Νίκος Καραΐσκος και Νίκος Φραγκονικολόπουλος (Αίγιο), Μαρία Σταυροπούλου (Ακράτα), Βασίλης Γ. Χριστόπουλος (Διακοπτό), Τάκης Ανδριόπουλος και Δημήτρης Καλαμίδας (Συμπολιτεία), Γιώργος Ντίνος (Ερινεός).

Από τον συνδυασμό ‘’Ποιοτική Αιγιάλεια’’ 7 σύμβουλοι, οι Βασιλική Ψυχράμη, Γιώργος Γκίκας, Στράτος Βαρδάκης και Γιώτα Γκρέμμου (Αίγιο), Μαρία Καρρά (Ακράτα), Παναγιώτης Μαρινόπουλος (Διακοπτό), Παναγιώτης Μάρκου (Συμπολιτεία).

3 σύμβουλοι η παράταξη ‘’ΜΠΡΟΣΤΑ’’ (Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος και Μαρία Ιατροπούλου (Αίγιο), Παναγιώτης Κουβαράς (Διακοπτό)
Από 1 έδρα η παράταξη “Αιγιαλέων Πόλις – Νέα Πορεία” και “Λαϊκή Συσπείρωση Αιγιάλειας”, με τους επικεφαλής Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο και Αγγελική Κουρή αντίστοιχα.
Μέχρι χθες, στο Πρωτοδικείο, είχε κατατεθεί μια ένσταση από τον υποψήφιο της “Ποιοτικής Αιγιάλειας” στον Ερινεό, Παναγιώτη Δημητρακόπουλο, που βρήκε ψηφοδέλτια που δεν του καταμετρήθηκαν και διεκδικεί την έδρα στη Δημοτική Ενότητα.

Εφόσον η ένσταση γίνει δεκτή, τότε η “Ποιοτική Αιγιάλεια”, χάνει την έδρα στην Ακράτα, και η καραμπόλα αυτή θα επηρεάσει τους δύο πρώτους της εκλογικής αναμέτρησης (Γούτο – Καλογερόπουλο), ένας εκ των οποίων θα χάσει την έδρα στον Ερινεό και θα την κερδίσει στην Ακράτα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr