background img
banner
banner

Δεν… στεριώνει η προεδρία στο Διακοπτό

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΕΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ

Την παραίτησή του από το αξίωμα του προέδρου Διακοπτού υπέβαλε την Παρασκευή ο Θανάσης Φερετόπουλος. 13 μήνες μετά την επεισοδιακή παραίτηση του προέδρου Βάσου Σταυρόπουλου, που είχε συνοδευθεί από κατηγορίες προς τον δήμαρχο για μη τήρηση των δεσμεύσεών του, έρχεται και η σειρά του Θανάση Φερετόπουλου να παραιτηθεί, με την δήλωση παραίτησης ωστόσο ακόμη να μην έχει γίνει δεκτή από τον δήμαρχο.

Ερωτηθείς για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ο κ. Φερετόπουλος είπε πως είναι καθαρά λόγοι υγείας. Να σημειωθεί ότι ο κ. Φερετόπουλος ήταν αυτός που πέρυσι τον Ιούλιο έκανε ένα… βήμα πίσω, λύνοντας τον γόρδιο δεσμό που είχε προκύψει από τις παραιτήσεις και αναλαμβάνοντας την προεδρία της Κοινότητας, προχωρώντας σε ανάκληση της τότε παραίτησής του από σύμβουλος, προς άρση του αδιεξόδου. Μάλιστα, προς στιγμήν είχαν κινηθεί διαδικασίες προκειμένου να προκηρυχθούν εκλογές λόγω της αδυναμίας συγκρότησης σε Σώμα του Συμβουλίου.

Στην παρούσα φάση και εφόσον γίνει αποδεκτή η παραίτηση του κ. Φερετόπουλου, το Διακοπτό παραμένει «ακέφαλο» και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο παραιτηθείς πρόεδρος στην «Π», επειδή δεν υπάρχει κάποιος άλλος να αναλάβει αρμοδιότητες, την διοίκηση της Δ.Κ. Διακοπτού, για τους δύο μήνες που υπολείπονται μέχρι να αναλάβει ο νέος πρόεδρος, θα ασκήσει ο τοπικός αντιδήμαρχος ή και ο δήμαρχος.

Όπως και να έχει, η τότε δήλωση του Βάσου Σταυρόπουλου αποδεικνύεται προφητική και η φράση του «εσύ που μένεις φρόντισε φεύγοντας από το Δημαρχείο ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…», αν μη τι άλλο, επιβεβαιώνεται…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr