background img
banner
banner

Έπεσε χώμα στο σημείο της καθίζησης

ΣΤΗΝ 25η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ουσιαστική είναι η συμβολή του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Παρασκευής σε θέματα που αφορούν την ορεινή κοινότητα, αφού με τη δράση του, όχι μόνο προσφέρει στο χωριό αλλά ενεργοποιεί και εθελοντές. Μετά από πολλές παρεμβάσεις του Συλλόγου , έστω και χωματουργικά, αποκαταστάθηκε η καθίζηση στη θέση «Παναγιά».

Πρόκειται για την 25η Επαρχιακή Οδό, που εξαιτίας καθίζησης, ειδικά στη θέση «Παρασκευή» έχει καταστεί προβληματική και άκρως επικίνδυνη για τη διέλευση των οχημάτων. Ο δρόμος εδώ και καιρό έχει βουλιάξει και οι κατά καιρούς παρεμβάσεις δεν έχουν επιλύσει το πρόβλημα οριστικά, πλην όμως η τελευταία καθίζηση στη θέση «Παναγιά», ανάμεσα στα χωριά Δάφνες και Παρασκευή, έχει κάνει το δρόμο επικίνδυνο και απροσπέλαστο…

Κατόπιν όμως των παραινέσεων του συλλόγου και των ανθρώπων του χωριού, με την νέα εργολαβία θα γίνει αποκατάσταση των ασφαλτικών, όπως τους έκανε γνωστό ο υπεύθυνος έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. ΄΄Εμείς θα εξακολουθήσουμε να πιέζουμε για την ανακατασκευή του ρείθρου πριν την ασφαλτόστρωση. Ελπίζουμε να εισακουστούμε΄΄, αναφέρουν οι άνθρωποι του Συλλόγου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr