background img
banner
banner

Θερινό σινεμά στην Παρασκευή

ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΣΝΑΚΣ!

Με την προβολή της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή «Καβάφης» ο Φιλοπροοδευτικός και Μορφωτικός Σύλλογος Παρασκευής καλεί όλους τους σινεφίλ να κάνουν ένα ταξίδι στη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα ποιητή, Κωνσταντίνου Καβάφη. Ένα ταξίδι με… όχημα την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, στα πλαίσια του κινηματογραφικού φεστιβάλ ¨Θairος 2019”. Η πολυβραβευμένη ταινία παραγωγής 1996, θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουλίου στον ειδυλλιακό χώρο εκδηλώσεων του τοπικού συλλόγου, στην είσοδο του χωριού.

Η προβολή θα ξεκινήσει στις 9.30. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Καταλειφός, Βασίλης Διαμαντόπουλος, Μάγια Λυμπεροπούλου.

Πριν την προβολή, μέλη του Συλλόγου με επικεφαλής έμπειρο ορειβάτη, θα ξεναγήσουν όσους το επιθυμούν στα μονοπάτια του χωριού και στο πέτρινο τοξωτό γεφύρι. Η είσοδος στο χώρο προβολής, όπως και η συμμετοχή στην ξενάγηση, θα είναι ελεύθερη. Όσοι θέλουν να περπατήσουν στα μονοπάτια θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο πραγματοποίησης της εκδήλωσης στις 8.00 το βράδυ. Το ΔΣ του συλλόγου έχει προβλέψει ώστε να υπάρχουν στ΄ Αλώνια αναψυκτικά, τσιπς και σουβλάκια, ώστε έτσι να ολοκληρωθεί η αγαπημένη εικόνα που έχουμε όλοι για τα θερινά σινεμά!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr