background img
banner
banner

Ασπασία Ρηγοπούλου: Η Αιγιάλεια έχει τις προϋποθέσεις να αποτελέσει πόλο ανάπτυξης

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ ΑΙΓΙΟ

Αντιμέτωπη με τα προβλήματα της Αιγιάλειας ήρθε η γιατρός και υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Ασπασία Ρηγοπούλου. Στο πλαίσιο της προεκλογικής της περιοδείας επισκέφθηκε το Σάββατο, την περιοχή και περπάτησε από γειτονιά σε γειτονιά. Συνομίλησε με τους κατοίκους οι οποίοι της περιέγραψαν τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν. Ξεκινώντας από την πόλη του Αιγίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κομματικά στελέχη αλλά και με νέους και γυναίκες οι οποίοι της έθεσαν το θέμα της ανεργίας και της ημιαπασχόλησης. Όπως χαρακτηριστικά της ανέφεραν ζουν μέσα στο άγχος και την αβεβαιότητα καθώς αδυνατούν να προγραμματίσουν το μέλλον τους και να προσφέρουν στις οικογένειές τους.

Σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της Αιγιάλειας της τόνισαν την οικονομική ανέχεια που βιώνουν με την υψηλή φορολογία. Ακόμα και οι έχοντες ακίνητη περιουσία και καλλιεργήσιμες εκτάσεις μόλις που καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες. «Η Αιγιάλεια έχει τις προϋποθέσεις να αποτελέσει πόλο ανάπτυξης αρκεί να τύχη της ελάχιστης κρατικής υποστήριξης. Το βασικό μέτρο που πρέπει να εφαρμοστεί, όπως άλλωστε και για όλους τους Έλληνες είναι η φορολογική ελάφρυνση και ενίσχυση του παραγωγού» ανέφερε η κ. Ρηγοπούλου.

Κατά την παραμονή της στο Αίγιο η κ. Ρηγοπούλου είχε συνάντηση με τον κ. Χρήστο Γούτο (φωτ.), ο οποίος πρόσφατα αναμετρήθηκε για το δήμο Αιγιάλειας. Ο κ. Γούτος εξέφρασε την στήριξή του στο πρόσωπο της κ. Ρηγοπούλου επισημαίνοντας ότι εκτιμά την πορεία της, την επιστημονική της δράση και την αγωνιστικότητά της. Τόνισε ιδιαίτερα την διακριτική αλλά ταυτόχρονα δυναμική της παρουσία και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό της. Ο ίδιος την ενημέρωσε αναλυτικά για τα προβλήματα της Αιγιάλειας. Από την πλευρά της η κ. Ρηγοπούλου τον ευχαρίστησε για την στήριξή του. Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμησή της επισημαίνοντας ότι αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την Αιγιάλεια και την Αχαΐα γενικότερα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr