background img
banner
banner

Φιλικό και βραβεύσεις για τη Σελέστε 2017 Equal Team στη Ναύπακτο

Στο 6ο Ελληνικό #EQUALGAME, στο Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου, η Μικτή Ομάδα Επιλέκτων Σελέστε 2017 # Equal Team, έδωσε ένα εξαιρετικό φιλικό αγώνα με τους Παλαίμαχους του Ναυπακτιακού Αστερα. Το ότι κέρδισε το ματς, μικρή σημασία έχει, γιατί εκείνο που αξίζει πραγματικά, ήταν η εξαιρετική οικογενειακή ατμόσφαιρα και το φιλικό κλίμα του αγώνα, που με την άριστη Διοργάνωση του κ. Λάκη Λουκόπουλου, του κ. Βασίλη Κωστάρα και των φίλων τους, έκανε τους ανθρώπους της Σελέστε να αισθάνονται σαν στο σπίτι μας.

Αυτές τις άριστες εντυπώσεις άφησε η όλη διοργάνωση και στους επίτιμους καλεσμένους ( οι οποίοι και βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στο Ποδόσφαιρο) : τον παλιό ασσο του Ναυπακτιακού Αστέρα και γνωστό Προπονητή Γιώργο Σπυριδωνίδη, την κόρη του Αναστασία Σπυριδωνίδου, παίκτρια της Εθνικής Ελλάδας και της Ρεαλ Σαραγόσα Ισπανίας, και τον Δημήτρη Πιερρουτσάκο.

Στο Τιμητικό αυτό φιλικό, συμμετείχαν και γνωστές παίκτριες υψηλού επιπέδου, όπως η Ιβάνα Ζντράβκοβιτς, η Εύα Καπαρέλη, η Έφη Κόντου, αλλά και παίκτριες της Νίκης Προαστείου Πατρών, οι Κατερίνα Έρδα, Σίσσυ Ασημάκη, Ελένη Βιλιάρδου, Μαρία Καϊπη, Σοφία Παπαγεωργίου.

Η ωραία συνάντηση, ολοκληρώθηκε μέσα σε μια υπέροχη πανδαισία γεύσεων, στο παραθαλάσσιο Εστιατόριο “ Το Σούσουρο”, ευγενική προσφορά του φίλου, αλλά και συμπαίκτη πλέον στη Σελέστε, Κώστα Ζέλιου, ο οποίος αγωνίστηκε στο ματς για πρώτη φορά με τα χρώματα της ομάδας και είχε πολύ καλή απόδοση, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα πολύ ωραίο γκολ.

“Τα συγχαρητήρια μας και τις ευχαριστίες μας, σε όλους τους εμπλεκόμενους που συνετέλεσαν στην απόλυτη επιτυχία αυτής της ωραίας Εκδήλωσης. Τις καλύτερες ευχές μας στη φίλη μας Αναστασία Σπυριδωνίδου, για το νέο σπουδαίο βήμα στην καριέρα της, με τα χρώματα της Ισπανικής Ρεαλ Σαραγόσα. Συνεχίζουμε για τα καλύτερα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο ιδρυτής της Σελέστε, Δημήτρης Πιερρουτσάκος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr