background img
banner
banner

Φεστιβάλ υπαίθριων προβολών «Θairος Film Festival»

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ

Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, πραγματοποιεί για 3η χρονιά το φεστιβάλ υπαίθριων προβολών «Θairος Film Festival», που θα πραγματοποιηθεί από τα μέσα Ιουλίου έως και τα μέσα Αυγούστου σε ξεχωριστές γωνιές της Αιγιάλειας. Το «Θairος» επιστρέφει και καλεί το κοινό να απολαύσει επιτυχίες του εγχώριου και παγκόσμιου κινηματογράφου, σε «νέες» τοποθεσίες μέσα από τη συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους καθώς και με εξωστρεφείς συνέργειες όπως το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και το Ινστιτούτο Γκαίτε.

Φέτος το «Θairος», ξεκινάει το ταξίδι του από το κινηματοθέατρο του Φιλοπροοδευτικού Ομίλου Λόγγου «Ο Βύρων» με την οσκαρική επιτυχία «Οδηγός Διαπλοκής», κάνει μια στάση στην παραλία των Βαλιμιτίκων με το “ThatManFromRio” σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και ανεβαίνει στο ορεινό χωριό Παρασκευή για να απολαύσει τον «Καβάφη» του Γιάννη Σμαραγδή μαζί με τους φιλόξενους ανθρώπους του Μορφωτικού Συλλόγου Παρασκευής.

Μια πολύ κεφάτη προβολή στο χώρο του “CorralBeachBar” στην παραλία της Πούντας, με την κλασσική κωμωδία σε επανέκδοση «Ο Χωροφύλακας του Σαιντ Τροπέ» με τον Λουί Ντε Φινές, θα συνδυαστεί με beachpartyμε κινηματογραφική διάθεση! Το ταξίδι του φετινού «Θairος» θα τελειώσει εκεί που άρχισε, με την προβολή τηςγερμανικής κωμωδίας, «Δώρο των Θεών», στον Λόγγο, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γκαίτε και τον Φιλοπροοδευτικό Όμιλο Λόγγου «Ο Βύρων».

Το πρόγραμμα προβολών

Αναλυτικό Πρόγραμμα Προβολών: Τρίτη 16 Ιουλίου “American Hustle (Οδηγός Διαπλοκής)” Λόγγος, Τρίτη, 23 Ιουλίου “ThatManFromRio” – Βαλιμίτικα, Κυριακή 28 Ιουλίου “Καβάφης” Κοινότητα Παρασκευής, Κυριακή 4 Αυγούστου “Ο χωροφύλακας του Σαιντ Τροπέ” CorralBeachBar, Τρίτη 13 Αυγούστου “Δώρο Των Θεών” Λόγγος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr