background img
banner
banner

Οι “Πιγκουίνες” κατέκτησαν το τουρνουά 3on3 γυναικών | ΦΩΤΟ

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Oλοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/7) με τις βραβεύσεις και την απονομή μεταλλίων και αναμνηστικών το «3o Aigialeiaspor Girls 3on3 Basketball Tournament» που διεξήχθη για πέντε ημέρες, από τις 24 έως και τις 28 Ιουλίου, στο ανοιχτό γήπεδο του κλειστού γυμναστηρίου Αιγίου. Έγινε για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι με συμμετοχές φέτος από το Αίγιο, την Πάτρα, την Ναύπακτο, την Δύμη και την Αθήνα και με έξι συνολικά ομάδες. Τους Lebron’s tutors, No humor ballers, Μilwaukee ducks, United Girls, “Πιγκουίνες” και τις “Μπεκάτσες”.

Είναι μία προσπάθεια που ξεκίνησε το 2017 ωστόσο αγαπήθηκε και στηρίχθηκε και αναμένεται να έχει συνέχεια και τις επόμενες χρονιές. Και φέτος γνώρισε μεγάλη επιτυχία αφού καθημερινά παρακολούθησε τα παιχνίδια αρκετός κόσμος.
Στον τελικό, έπειτα από δύο συναρπαστικά παιχνίδια για την Ημιτελική Φάση, προκρίθηκαν δύο ομάδες από το Αίγιο, οι “No Humor Ballers” και οι “Πιγκουίνες” όπου και διεκδίκησαν την πρώτη θέση. Αντίθετα, οι ομάδες “Lebron’s Tutors” και “Μπεκάτσες” έπαιξαν στον μικρό τελικό για την 3η θέση…

Νικήτριες του τουρνουά το βράδυ της Κυριακής ήταν οι “Πιγκουίνες” που επικράτησαν στον μεγάλο τελικό με 21-12 των “No Humor Ballers” ενώ την 3η κατέλαβαν οι “Lebron’s Tutors” που νίκησαν στον μικρό τελικό τις “Μπεκάτσες” με 21-18.
ΜVP αναδείχθηκε η Ζωή Γιαλελή (“Πιγκουίνες), πρώτη σκόρερ η Μαρία Μπαλασοπούλου (“Lebron’s tutors”) και νικήτρια στα τρίποντα η Βάσω Πετσίνη (“Μπεκάτσες”).
Βραβεύτηκαν επίσης, η Αιγιώτισσα διαιτητής Α1 Εθνικής, Ελένη Κωνσταντινίδου (“Πιγκουίνες”) και η Ιωάννα Τραγουστή από την Πάτρα, που πρόσφατα πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Α1 Εθνική κατηγορία.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr