background img
banner
banner

Συνεχίζει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ

Μετά την εντυπωσιακή εκδήλωση της λήξης του χορευτικού έτους, που έγινε στις 31 Μαΐου στο υπαίθριο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου παρουσία πλήθους θεατών, με συμμετοχή 300 και πλέον χορευτών όλων των ηλικιών του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, συνεχίζεται η δραστηριότητα του Ομίλου, μέσα στο καλοκαίρι.

Ήδη στις 21 Ιουνίου χορευτές του Χορευτικού Αιγίου, συμμετείχαν στην θεατρική παράσταση «Η Νεράιδα και το Παληκάρι» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, όχι μόνον χορεύοντας, αλλά και σαν ηθοποιοί πολλές φορές.

Στις 26 Ιουνίου τρία τμήματα του Ομίλου παρουσίασαν χορούς Βλάχων, χορούς του Ποντιακού Ελληνισμού, χορούς της Κρήτης, χορούς των Κυκλάδων αλλά και λαϊκούς χορούς στο παραθεριστικό Κέντρο του ΟΤΕ στην Τέμενη.

Συνεχίζοντας την δραστηριότητά του ο Χορευτικός, θα παρουσιάσει με άλλα τρία τμήματα του χορούς της Ελλάδος την προσεχή Τρίτη 8 Ιουλίου. Με άλλα τρία τμήματα (το ένα θα είναι των Παλαιών χορευτών) θα παρουσιάσει χορούς στο ΟΠΑΚΕ-ΟΤΕ στις 15/7/2019. Θα συμμετέχει και σε εκδήλωση της ΔΗΚΕΠΑ στις 28/7/2019 μαζί με άλλα 5 συγκροτήματα της Αιγάλειας, στα Ψηλαλώνια Αιγίου.

Αργότερα θα ανακοινωθούν οι προτάσεις, που καταλήγουν σε συμμετοχές τμημάτων του Ομίλου, μέσα στον Αύγουστο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr