background img
banner
banner

«Αγωνιστική Ομάδα» για την Αλυκή

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

Τις δικές της προτάσεις για την Αλυκή καταθέτει η «Αγωνιστική Ομάδα» του Περιβαλλοντικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αλυκής Αιγίου ο Άγιος Νικόλαος. Μάλιστα, εν όψει των εκλογών που θα διεξαχθούν στο Σύλλογο αρχές Σεπτεμβρίου ζητά την ψήφο των μελών του συλλόγου για ένα νέο αγωνιστικό Διοικητικό Συμβούλιο.

Όπως αναφέρει, στόχος μέσα από τις εκλογές που θα γίνουν σε λίγες μέρες είναι να προκύψει ένα Δ.Σ. που αγωνιστικά θα διεκδικεί από τις αρμόδιες Δημοτικές, Περιφερικές και Κυβερνητικές Αρχές την λύση χρόνιων προβλημάτων που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή της Αλυκής, σαν αγαπημένη παράλια καλοκαίρι-χειμώνα για τους Αιγιώτες και σαν υδροβιότοπο σπάνιων πτηνών.
Για την Αγωνιστική Ομάδα υπογράφουν οι Νικόλαος Αλεξόπουλος, Κώστας Βασιλόπουλος, Πάνος Γκότσης, Βασίλης Καπόρης, Λευτέρης Καραγιαννίδης, Κώστας Κωνσταντόπουλος, Νίκος Λιακόπουλος, Αργύρης Παπαγγελόπουλος, Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου και Φίλιππος Ακαρέπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα περισσότερα μέλη της ‘’ομάδας’’ πρόσκεινται στις τάξεις του ΚΚΕ, μερικά εκ των οποίων δεν είναι μέλη του συλλόγου Αλυκής


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr