background img
banner
banner

Ανεβάζει επίπεδο και ρυθμό η Αιγείρα / Ακράτα

ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Συμπληρώνει μια βδομάδα προετοιμασίας η Αιγείρα / Ακράτα, με φανερό το κίνητρο για τη μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία μετά τον προβιβασμό της. Ο προπονητής Χριστόδουλος Γκρέκας όμως δεν παραμένει μόνο στο κίνητρο.

Γνώστης της κατηγορίας με πολλές εμπειρίες, φροντίζει για την καλύτερη φυσική κατάσταση και προετοιμασία των ποδοσφαιριστών, δίνοντας μεγάλο βάρος στις προπονήσεις όπου έχει και τη βοήθεια του Δημήτρη Λεπενιώτη.

Το πρόγραμμα βαραίνει και μαζί τα πόδια των ποδοσφαιριστών, που ακολουθούν τις προπονήσεις με όλες τους τις δυνάμεις. Μεγάλος ο ζήλος και στα εσωτερικά διπλά, τα οποία αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα και πάθος.

Η διοίκηση είναι πάντα κοντά στην τεχνική ηγεσία και τους παίκτες, επιδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τη δική της συμπαράσταση στην προετοιμασία, πέρα από τα υπόλοιπα οργανωτικά θέματα.

Θανάσης Ξυγκάς: «Συνέπεια και δουλειά»

Με συνεχείς διορθωτικές κινήσεις στις ανάγκες και την πορεία του σωματείου, ο πρόεδρος Θανάσης Ξυγκάς, έχει καταφέρει με τους συνεργάτες του την άνοδο της Αιγείρας / Ακράτας στην μεγάλη κατηγορία, χωρίς όμως να σταματά εδώ το μεγαλεπήβολο έργο που καταστρώνεται στην Ανατολική Αιγιάλεια.
Παρακολουθώντας την προπόνηση της ομάδας του μας δηλώνει:

Για την κατηγορία: «Η Α΄ κατηγορία έχει τις δικές της απαιτήσεις και υποχρεώσεις, που για να καλυφθούν απαιτούν από εμάς συνέπεια και δουλειά.
Στα πλαίσια του ανταγωνισμού της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας, έγιναν κάποιες απαραίτητες προσθήκες κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή μας, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας και συνεχίζουμε τη συνεργασία. Όλοι μαζί αισιοδοξούμε ότι μπορούμε και την ερχόμενη σεζόν να κάνουμε μια καλή πορεία, να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και υπολογίσιμοι.»

Για τις μεταγραφές: «Μέσα από την προετοιμασία και τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί, θα παρθούν οι αποφάσεις αν θα προχωρήσουμε σε κάποια ακόμα ενίσχυση σε μια – δυο θέσεις.

Για τα παιδιά της περιοχής: «Ανάμεσα στα πλάνα μας είναι να αξιοποιηθούν όλα τα παιδιά της περιοχής μας.
Είναι ένα από τα σχέδια που έχει μπει σε προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό αναμένουμε την αξιοποίηση των Ακαδημιών. Με τις οδηγίες του Δημήτρη Λεπενιώτη και την εμπειρία του προπονητή μας Γκρέκα, είμαστε σίγουροι ότι οι νεαροί θα είναι σε θέση να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο, μπαίνοντας στον αθλητισμό από μικρές ηλικίες.»

Χριστόδουλος Γκρέκας: «Υπάρχουν προϋποθέσεις,  μπαίνουν ψηλοί στόχοι»

Για τη νέα συνεργασία του με την Αιγείρα / Ακράτα, στην Α΄ πλέον κατηγορία, μας έκανε δηλώσεις και ο προπονητής Χριστόδουλος Γκρέκας:
«Μας περιμένει ένα δύσκολο πρωτάθλημα σε έναν ιδιαίτερο ανταγωνιστικό όμιλο. Από την πλευρά μας οφείλουμε να «χτίσουμε» μια καλή ομάδα, να παίζουμε καλό και σωστό ποδόσφαιρο.
Στις μέχρι τώρα μεταγραφές καλύψαμε ανάγκες σε κάποιες θέσεις, ενώ φέραμε στην ομάδα δυο γνωστά ονόματα (Ιωάννου, Μούτσα), που θα μας ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό.
Αν ακολουθήσει κάποια ακόμα προσθήκη στην ομάδα, θα πρόκειται για κάτι εξαιρετικό.
Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την περυσινή προσπάθεια, αντιλαμβανόμενοι παράλληλα τις δυσκολίες και την διαφορετική νοοτροπία που απαιτείται στην Α΄ κατηγορία. Δουλεύοντας σκληρά, θα διεκδικήσουμε να ζήσουμε καλύτερες και μεγαλύτερες στιγμές, να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που πέρυσι στάθηκε δυναμικά στο πλευρό μας. Έχουμε τις προϋποθέσεις και το κατάλληλο διοικητικό συμβούλιο, να βάλουμε ψηλούς στόχους.»

Σε πρώτο πλάνο δυο φετινές «βαριές» μεταγραφές: Νίκος Ιωάννου και Ανδρέας Μούτσα


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr