background img
banner
banner

«Δεύτερη ευκαιρία τα Δ.ΙΕΚ. Αιγίου»

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ:

«Μία δεύτερη ευκαιρία αλλά και εναλλακτική επιλογή για τα παιδιά, που δεν εισήχθησαν στα ΑΕΙ της χώρας αποτελεί το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ Αιγίου), που βρίσκεται μέσα στην πόλη μας», αναφέρει η διοίκηση του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να καταρτιστούν στα ΙΕΚ.
Όπως τονίζει, στο ΔΙΕΚ η φοίτηση είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται σε αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων), πτυχιούχους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, φοιτητές ανέργους και εργαζόμενους ανεξαρτήτως ηλικίας.

1.Η κατάρτιση των Δ.ΙΕΚ αντιστοιχεί στο επίπεδο 5 σύμφωνα με το εθνικό πλαίσιο προσόντων και είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 2.Οι άντρες καταρτιζόμενοι έχουν το δικαίωμα της ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ. 3.Οι απόφοιτοι των Δ.ΙΕΚ έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε διαγωνισμούς του Δημοσίου σε αντίστοιχες θέσεις εργασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά και με τις νέες ειδικότητες που υπάρχουν, απευθυνθείτε στην γραμματεία των Δ.ΙΕΚ Αιγίου και στο τηλέφωνο: 2691022177, γιατί η γνώση όπως και τα όνειρα δεν έχουν ουρανό…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr