background img
banner
banner

Επιτέλους, σήμανση στη Ροδοδάφνη!

ΤΟΠΟΘΕΤΗΚΑΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

«Κάλλιο αργά παρά» ποτέ λέει ο θυμόσοφος λαός και στην περίπτωση της Ροδοδάφνης, η φράση ταιριάζει «γάντι». Μετά από ένα χρόνο σχετικού αιτήματος από το συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας και συνεχείς πιέσεις από τον πρόεδρο, τελικώς τοποθετήθηκε σήμανση στην περιοχή της Ροδοδάφνης, έτσι ώστε οι επισκέπτες να φτάνουν στα σημεία που θέλουν να επισκεφθούν και να μην υπάρχει η σύγχυση που παρατηρείτο εδώ και δυόμιση χρόνια…

Ως γνωστόν, παρότι εδώ και πολύ καιρό η Παλαιά Εθνική Οδός στο ύψος της Ροδοδάφνης, λόγω των έργων της Νέας Εθνικής Οδού έχει αλλάξει ριζικά, δεν είχαν τοποθετηθεί οι πινακίδες σήμανσης, ενώ σε κάποιες που είχαν μπει, υπήρχαν σοβαρά λάθη… Μάλιστα, το μόνο που κατάφερναν ήταν να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο, δημιουργώντας προβλήματα. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου οι επισκέπτες δεν γνώριζαν πώς να κατευθυνθούν, γύριζαν… γύρω – γύρω για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Ιδιαίτερα αρνητικές εντυπώσεις είχε δημιουργήσει το γεγονός ότι, σε μία περιοχή που πασχίζει να αναβαθμιστεί τουριστικά για να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες, δεν πληρούσε ούτε τα στοιχειώδη, δηλαδή μία βασική σήμανση στους δρόμους. Υπήρξαν μάλιστα και πινακίδες που τοποθετήθηκαν σε λάθος σημεία ή πληροφορούσαν για άλλες τοποθεσίες…

Σε τέσσερα σημεία αλλά και διορθώσεις

Στην Ροδοδάφνη, η πρώτη παρέμβαση του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργου Παλαιολογόπουλου ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι όταν έγινε αποδέκτης παραπόνων από επισκέπτες που γύριζαν γύρω – γύρω ψάχνοντας… Είχε τότε θέσει το θέμα στους υπεύθυνους της κατασκευάστριας εταιρείας «Άκτωρ» ζητώντας να γίνουν αλλαγές στις πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί, στις οποίες υπάρχουν πολλά λάθη σε ό,τι αφορά τις τοποθεσίες, γεγονός που μπερδεύει τον κόσμο. Μάλιστα, η πρώτη αυτοψία είχε γίνει πέρυσι το Σεπτέμβριο από ανθρώπους της εταιρείας.
Μεγάλο πρόβλημα δημιουργείτο στο round about στο ύψος της Μυρτιάς εκεί όπου υπήρχαν πινακίδες που έδειχναν μόνο προς Άγιο Κωνσταντίνο και προς Κρήνη αλλά όχι προς Ροδοδάφνη, με αποτέλεσμα πολλοί να παίρνουν κατά λάθος το δρόμο προς Χατζή.

Όπως ανέφερε στo “protionline.gr” ο κ. Παλαιολογόπουλος, ΄΄επιτέλους, ικανοποιήθηκε το αίτημά μας για τοποθέτηση των σωστών πινακίδων στα κατάλληλα σημεία, ώστε να γνωρίζει και ο κόσμος πού πηγαίνει΄΄. Σε ό,τι αφορά τα σημεία, πινακίδα τοποθετήθηκε στην έξοδο της Μυρτιάς προς Ροδοδάφνη, στον κόμβο του Αγίου Γεωργίου αλλά σε άλλα δύο σημεία, ενώ έγιναν και διορθώσεις λανθασμένων υποδείξεων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr