background img
banner
banner

Ικανοποίηση στον (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο Αρίων»

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΩΝ

Στη συμμετοχή του στα «Οινοξένεια» και στον σημαντικό αυτό θεσμό αναφέρεται ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ» σε σχετική ανακοίνωσή του. Μάλιστα, μιλά για τις δύο εκδηλώσεις που ήταν συνδιοργανωτής και αποτέλεσαν μία ειδική προσέγγιση στον Κορινθιακό Κόλπο.

Συγκεκριμένα, η μία ήταν το βράδυ της Παρασκευής 23/8 στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Τουριστικού Περιπτέρου Βαλιμιτίκων για την γνωριμία με τους οίνους των πλαγιών της Αιγιάλειας και με πλούσια εδέσματα που μας προσφέρει ο Κορινθιακός, απολαμβάνοντας το ζωντανό πρόγραμμα μουσικής με τραγούδια για την θάλασσα με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου. Και συνεχίζει: ΄΄Το πρωί του Σαββάτου 24/8 δεκάδες επιβάτες από το Αίγιο, μαζί με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο, τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. Σ.Π.Ο.Α.Κ., την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας κ. Μαρία Παπαχριστοπούλου, αιρετούς από την τοπική αυτοδιοίκηση και εκπρόσωπους παραγωγικών φορέων της Αιγιάλειας, όπως οινοποιούς του Δικτύου Ποιότητας «Οινοξένεια», ταξιδέψαμε με το ferry boat “Zeus” στον Άγιο Νικόλαο, όπου μας υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Δωρίδος κ. Γεώργιος Καπεντζώνης και εκπρόσωποι από την Τ.Κ. Καλλιθέας. Μέσα σε συγκινησιακό κλίμα, οι δύο Δήμαρχοι του Κορινθιακού, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης Κορινθιακού Κόλπου Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο ΑΡΙΩΝ» κ. Σταμάτης Χαλβατζής και ο Πρόεδρος του Δικτύου Ποιότητας «Οινοξένεια» κ. Άγγελος Ρούβαλης, τόνισαν τους ισχυρούς δεσμούς που υπάρχουν διαχρονικά ανάμεσα στους κατοίκους των δύο περιοχών και υπογράμμισαν την μεγάλη σημασία που έχει η επαναλειτουργία της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, όπως και την ανάγκη προστασίας του Κορινθιακού Κόλπου.

Ευχαριστίες

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν κάτοικοι της παραλιακής Δωρίδας και παλαιοί ψαράδες του Κορινθιακού από τον Δήμο Δωρίδος, καθώς και ο Πρόεδρος του Σ.Π.Ο.Α.Κ. κ. Σταμάτης Χαλβατζής από τον Δήμαρχο κ. Καπεντζώνη για την προσφορά του και τη συνεργασία για την ανάπτυξη των Δήμων του Κορινθιακού Κόλπου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι πραγματοποίησαν γευσιγνωσία οίνου από τους εκλεκτούς οίνους του Δικτύου «Οινοξένεια»΄΄.
Καταλήγοντας, επισημαίνει: ΄΄Ευχαριστούμε για τη συνεργασία, την Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α κ. Μαρία Παπαχριστοπούλου, τον Πρόεδρο του Δικτύου Ποιότητας «Οινοξένεια» κ. Άγγελο Ρούβαλη και για άλλη μια φορά να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους Δημάρχους Αιγιαλείας και Δωρίδος για την άψογη και αποτελεσματική συνεργασία στα πλαίσια υλοποίησης των στόχων του Συνδέσμου μας.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες πολίτες, τόσο από τον Δήμο Αιγιαλείας όσο και από τον Δήμο Δωρίδος, που έδωσαν πνοή και ενδιαφέρον στις εκδηλώσεις μας, αφού από την δική τους συμμετοχή εξαρτάται η επιτυχία ή όχι μιας τέτοιας πρωτοβουλίας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr