background img
banner
banner

«Καλημέρα» με υποσχέσεις στον Παναιγιάλειο | ΦΩΤΟ

ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Άνεμος αισιοδοξίας ‘’δρόσισε’’ χθες το απόγευμα τις ψηλές θερμοκρασίες του Δημοτικού Σταδίου. Η πρώτη προπόνηση του Παναιγιάλειου, παρουσία φιλάθλων και οργανωμένων, άφησε ευχάριστες εντυπώσεις. Με την ντουντούκα του ο Μάριος Βαλαβάνης, δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να πιστέψει, ότι μια ομάδα που πριν δυο βδομάδες δεν είχε ακόμα εξασφαλίσει την σφραγίδα της, κατόρθωσε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να προλάβει τόσα πράγματα και το κυριότερο, να αγκαλιαστεί από τον φίλαθλο κόσμο. Όλο το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές με καινούριες εμφανίσεις, πάτησαν με όρεξη και μεράκι το χορτάρι, κάνοντας τα πρώτα τους χιλιόμετρα στον αγωνιστικό Γολγοθά της νέας σεζόν.

Με 22 παρόντες η προπόνηση

Την προετοιμασία ξεκίνησε ο Θόδωρος Δροσόπουλος, πριν πάρει σειρά το «δίδυμο» της τεχνικής ηγεσίας, Αλέξης Σπυρόπουλος και Μάκης Λελούδας. Στις ασκήσεις τακτικής που ακολούθησαν οι 22 διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές όλοι μαζί και σε γκρουπ, έβγαλαν το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης, στους απαραίτητους ρυθμούς πριν οι δυο προπονητές πατήσουν τα «γκάζια».

Μάκης Λελούδας, Αλέξης Σπυρόπουλος

Προστέθηκαν ακόμα δυο ποδοσφαιριστές

Οι συζητήσεις με τους δυο ποδοσφαιριστές από το Αντίρριο είχαν αίσιο τέλος, αφού χθες το απόγευμα συμφώνησαν συνεργασία με τη διοίκηση του Αιγιώτικου Συλλόγου, για να φορέσουν στη συνέχεια τα «μελανόλευκα» παίρνοντας κι αυτοί μέρος στην προπόνηση. Ο λόγος για τους Νίκο Βλάχο και Τάσο Σπανογιάννη, οι οποίοι ικανοποιημένοι επέδειξαν ζήλο σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

Οι χθεσινοί απόντες

Από την πρώτη του Παναιγιάλειου απουσίασαν όπως ήταν γνωστό οι νεαροί: Ιατρόπουλος, Σταθακόπουλος, ο Τσίμπιτσης και ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Μάνος Ντόι και ο Κώστας Θεοφανόπουλος που είναι τραυματίες.

Χωρίς ιδιαίτερη διευκρίνιση  ο κανονισμός προπονητών

Δεν ξεκαθαρίστηκε ακριβώς από την ΕΠΟ και μετά την έγκριση των κανονισμών για τους προπονητές, τι μέλει γενέσθαι στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Το σίγουρο είναι ότι εξακολουθεί να ισχύει για την Α΄ κατηγορία το δίπλωμα UEFAB΄, χωρίς να έχει γίνει όμως κάποια ιδιαίτερη επισήμανση για τους προπονητές Β΄ και Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Ο φυσιοθεραπευτής Παναγιώτης Δενδρινός

Από τη διοίκηση Λεωνίδας Σκαρτσίλας, Μάριος Βαλαβάνης, Γιώργος Δημητρίου, Κώστας Δεληγιάννης

Οι νεοαποκτηθέντες Τάσος Σπανογιάννης και Νίκος Βλάχος

Ο Θόδωρος Δροσόπουλος στο ζέσταμα

Ο Γιώργος Κουρής (πρόεδρος) δεν αλλάζει τη …μεριά του


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr