background img
banner
banner

«Στερεύει» από χρήματα το ΑΤΜ Διακοπτού

΄΄Κάθε πότε… εφοδιάζεται με χρήματα το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στο Διακοπτό και «στερεύει» κάθε μέρα πριν το μεσημέρι;΄΄. Το ερώτημα αυτό θέτουν επαγγελματίες του Διαοπτού που διαμαρτύρονται εντόνως γιατί αναγκάζονται να μπαίνουν στο Αίγιο για τις συναλλαγές τους από τα μηχανήματα των τραπεζών, διερωτώμενοι ποια η χρήση του εάν εξυπηρετεί τόσο λίγους. Κάνουν δε λόγο για πρόβλημα ρευστότητας στην αγορά του Διακοπτού και για ταλαιπωρία.

Μάλιστα, έφτασαν σε σημείο κάποιοι να ισχυρίζονται πως σκοπίμως ή κατόπιν υποδείξεων των επαγγελματιών του Αιγίου, το ΑΤΜ του Διακοπτού παραμένει άδειο, ούτως ώστε να μετακινούνται στο Αίγιο οι κάτοικοι για να… αφήνουν χρήματα στην αγορά του Αιγίου. Βεβαίως, το σενάριο αυτό είναι υπερβολικά τραβηγμένο και δεν θα μπορούσε μία τράπεζα να λειτουργεί έτσι…
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε.Κ.

Στο θέμα παρενέβη ο επικεφαλής της Παναιγιάλειας Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης, α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Αρίστος Τηλιγάδης, ο οποίος μετέφερε το πρόβλημα της μη εξυπηρέτησης όλες τις ώρες των επαγγελματιών καθώς και των κατοίκων και επισκεπτών του Διακοπτού από το ΑΤΜ. Έτσι, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πλάτωνας Μαρλαφέκας, απέστειλε έγγραφο στον διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας Αιγίου, τονίζοντας τα εξής:

΄΄Πληροφορούμεθα από μέλη μας στην περιοχή του Διακοπτού Αχαΐας ότι το μοναδικό ΑΤΜ της περιοχής και το οποίο ανήκει στην τράπεζά σας, δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες σε αναλήψεις μετρητών, που χρειάζονται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, με αποτέλεσμα να δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην ρευστότητα της Τοπικής Αγοράς και των Ξενοδοχείων. Ειδικά τώρα στην περίοδο της Τουριστικής αιχμής η αδυναμία ανάληψης μετρητών, ζημιώνει τις επιχειρήσεις και ταλαιπωρεί τους καταναλωτές δυσφημίζοντας την περιοχή΄΄. Καταλήγοντας, σημειώνει: ΄΄Θα σας παρακαλούσαμε να ενεργήσετε άμεσα για την αναβάθμιση-αποκατάσταση του ΑΤΜ ώστε να λυθεί το πρόβλημα΄΄.

Όπως τόνισε στo “protionline.gr” ο κ. Τηλιγάδης, ΄΄συνάδελφοι από την περιοχή του Διακοπτού μας μεταφέρουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα διότι διανύουμε μία τουριστική σεζόν και δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί ο κόσμος΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr