background img
banner
banner

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για το τροχαίο στις Καμάρες

ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟΥ

Το φως της δημοσιότητας είδε το ιατροδικαστικό πόρισμα για το τροχαίο στο Αίγιο στο οποίο την ζωή τους έχασαν μια 67χρονη γυναίκα και το μόλις ενός έτους εγγόνι της.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο θάνατος της 67χρονης γυναίκας και του εγγονού της, του μικρού Γιαννάκη ήταν ακαριαίος. Μάλιστα το παιδί έφερε και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας και έφερε κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα. Τα συγκεκριμένα χτυπήματα δείχνουν τη σφοδρότητα με την οποία το ΙΧ που οδηγούσε ο 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού έπεσε πάνω τους.

Τι είπε ο Κούγιας για το τροχαίο με τους αστυνομικούς στο παρελθόν

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος οδηγός πριν από τρία χρόνια είχε κατηγορηθεί για αντίσταση κατά της αρχής όταν είχε εμπλακεί σε άλλο τροχαίου με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο 28χρονος οδηγούσε μηχανή στην οποία επέβαινε ένα ακόμη άτομο και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν σταμάτησε σε έλεγχο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια στροφή οι αστυνομικοί έπεσαν από τις μηχανές και τραυματίστηκαν. Ο νεαρός δικάστηκε και κρίθηκε αθώος.

«Ο εντολέας μας έχει λευκό ποινικό μητρώο. Πράγματι υπήρχε στο παρελθόν ένα ατύχημα με αστυνομικούς και ασκώντας την αστυνομική τους ιδιότητα παρουσίασαν τα γεγονότα όπως αυτοί νόμιζαν. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται αυτές οι διαρροές. Οι άνθρωποι είναι αγανακτισμένοι με τα πρωτοσέλιδα με ψευδείς ειδήσεις», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

https://www.iefimerida.gr


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr