background img
banner
banner

«Το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου φιλοξενεί τον Παντελή Θαλασσινό»

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ «Γ. ΠΑΠΠΑΣ» ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Με λίγες και επιλεκτικές εκδηλώσεις θα κλείσει ο τρίτος μήνας του καλοκαιριού για το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου καθώς κρατούσε την καλύτερη παράσταση για το τέλος Σεπτέμβρη. Την Κυριακή 22 Σεπτέμβρη το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου θα φιλοξενήσει τον Παντελή Θαλασσινό στο θέατρο «Γ. Παππάς» στο Αίγιο, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, καθώς θα είναι η μοναδική εμφάνιση του σπουδαίου τραγουδοποιού στην Αχαΐα για το φετινό καλοκαίρι.

Οι υπεύθυνοι του Χ.Ε.Α., ενστερνιζόμενοι τους στίχους του Άλκη Αλκαίου (που μελοποίησε ο Π. Θαλασσινός) «δεν μας βαστάνε τα παλιά, μας διώχνουν τα καινούργια, κι εμείς μια πόλη-αγκαλιά, ψάχνουμε στα τραγούδια», προετοιμάζουν μια μουσικοχορευτική παράσταση αξιοποιώντας τη μελωδική φωνή και τη μουσική «αύρα» του Παντελή Θαλασσινού. Ένα ταξίδι με άρωμα ελληνικό μέσα από τη μουσική, το τραγούδι και το χορό, μια περιήγηση «από το παλιό στο καινούριο».

Στην παράσταση θα συμμετέχουν η Νάνα Μπινοπούλου και κορυφαίοι μουσικοί (Πάνος Δημητρακόπουλος-κανονάκι, Σωτήρης Μαργώνης-βιολί κ.ά.).

Μέσα στον Αύγουστο το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου θα συμμετάσχει σε δύο ακόμα εκδηλώσεις, στη γιορτή κρασιού στο δημοτικό άλσος Χρυσαμπέλων (Αιγείρα) και στα Ζαχλωρίτικα κλείνοντας τον κύκλο των καλοκαιρινών εμφανίσεων (παράσταση στα Ψηλαλώνια, συμμετοχή σε παγκόσμιο φεστιβάλ, παράσταση στην Αιγείρα κ.ά. με τμήματα ενηλίκων, εφηβικά και παιδικά). Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του Χορευτικού Εργαστηρίου προετοιμάζονται και για τη νέα χορευτική χρονιά, καθώς από τις 9 Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουν οι εγγραφές, καθημερινά στην αίθουσα του συλλόγου (Ανδρέου Λόντου 49), 7-9 το βράδυ.

Όπως κάθε χρόνο, στο Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου θα λειτουργήσουν και φέτος τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων κατανεμημένα σε όλες τις μέρες της εβδομάδας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr