background img
banner
banner

Συνεργασία της Ακράτας με τον Προμηθέα – Συνεχίζει στον πάγκο ο Ν. Ζίζηλας

Όπως έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση στη σελίδα του Α.Ο. ΑΚΡΑΤΑ στο facebook, θα υπάρξει συνεργασία τη νέα σεζόν με την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας. Αναλυτικά:

“Ο ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ στόχο έχει να εξελίσσεται, να βελτιώνει και να ενδυναμώνει τη λειτουργία όλων των Τμημάτων του Συλλόγου. Σε αυτό το πλαίσιο εκπρόσωποι της Ομάδας Μπάσκετ συναντήθηκαν με τους διοικητικούς παράγοντες του Προμηθέα Πάτρας και συμφώνησαν σε ένα γενικότερο πλαίσιο κοινών δράσεων και ανταλλαγής τεχνογνωσίας, τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και στο προπονητικό-αναπτυξιακό κομμάτι.
Αυτό αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα ώστε ο Σύλλογος να προχωρήσει με σταθερά βήματα προς το μέλλον και και να αποκτήσει δυναμική ανάλογη της πλούσιας ιστορίας του. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξουν αναλυτικές ανακοινώσεις που θα συγκεκριμενοποιούν το πλάνο δράσης. Ο ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ βαδίζει σταθερά πλέον στην νέα εποχή ανάπτυξής του!
Ας είμαστε όλοι δίπλα του!”

Όσο αφορά στα αγωνιστικά, η ομάδα μπάσκετ θα ξεκινήσει άμεσα προετοιμασία με προπονητή και φέτος τον Νίκο Ζίζηλα. Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί η πρώτη σημαντική μεταγραφή και θα ακολουθήσει ενίσχυση σε όλες τις θέσεις.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr