background img
banner
banner

Ο Αστέρας Τέμενης γιόρτασε με την Affidea την άνοδο στη Β΄ ΕΣΚΑ-Η

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ,  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ 

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Affidea κ. Θεόδωρος Καρούτζος με τον Πρόεδρο του Αστέρα Τεμένης κ. Γιώργο Χρηστίδη

Με κεντρικό μήνυμα «κάθε χρονιά… μία κατηγορία» η ομάδα του Αστέρα Τέμενης γιόρτασε, μαζί με τον μεγάλο της χορηγό Affidea, την άνοδο στην Β΄ ΕΣΚΑ-Η, με μία εκδήλωση που διοργανώθηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου, στο “Ανώνυμο” στην παραλία του Λόγγου. Προσωπικότητες από τον πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό χώρο έδωσαν το παρόν στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας η οποία σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη άνοδο της σε ισάριθμες σαιζόν. Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Αχαΐας κ.κ. Άγγελος Τσιγκρής & Ανδρέας Κατσανιώτης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Γουλιέλμος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών κ. Χρήστος Μήλας, ο κ. Δημήτρης Ρόζης μέλος της ΕΣΚΑΗ και από τον επιχειρηματικό κόσμο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας και ο κ. Γιάννης Μάκας. Επίσης, με την παρουσία τους τίμησαν τη βραδιά η Θρυλική φωνή της ΚΑΕ Ολυμπιακός και sports manager κ. Μάϊκ Φουντεδάκης καθώς και η προπονήτρια της ομάδας των cheerleaders του Αστέρα Τεμένης, κ. Κατιάνα Λατάνη.

Χρηστίδης: Μπορούμε και φέτος την άνοδο

Σχετικά με την επίτευξη των φετινών στόχων ο Πρόεδρος του Αστέρα Τεμένης Αιγίου κ. Γιώργος Χρηστίδης δήλωσε: «Η ομάδα έχει μπει σε μία θετική τροχιά και τα αποτελέσματα είναι η απόδειξη σκληρής και ομαδικής δουλειάς. Ο στόχος μας είναι και τη νέα σαιζόν να πετύχουμε μία ακόμα άνοδο. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που σταθερά μας στηρίζει και ευχαριστούμε τη χορηγό μας Affidea που είναι δίπλα μας σε κάθε βήμα».

Ο βουλευτής Αχαΐας κ. Τσιγκρής με τους κ.κ. Χρηστίδη & Καρούτζο

Από την πλευρά του χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, δήλωσε: «Η Affidea υπηρετεί με συνέπεια το ανθρωποκεντρικό της όραμα και στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται και ιδιαιτέρως τους νέους. Είναι χαρά μας που συμβάλλουμε στην προσπάθεια του Αστέρα Τεμένης Αιγίου, μίας ομάδας που έχει υψηλές αξίες και ιδανικά, και είμαστε βέβαιοι ότι θα ζήσουμε και νέες μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε έναν ειδυλλιακό χώρο στην παραλία του Λόγγου Αιγίου, με ποτό, φαγητό και μουσική σε ιδιαίτερα φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr