background img
banner
banner

Προσοχή στα ερείπια του Αιγίου | ΦΩΤΟ

Όταν συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα ή ακόμη χειρότερα, θρηνήσουμε θύματα, τότε κάποιοι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. Έχουμε θίξει αρκετές φορές το μεγάλο πρόβλημα με τα ερειπωμένα ακατοίκητα κτίρια που “στοιχειώνουν” αυτή την πόλη, αλλά επί της ουσίας, ποτέ δεν έχει γίνει τίποτα. Τα περισσότερα ανήκουν σε ιδιώτες που δεν κατοικούν πλέον εδώ ή δεν ενδιαφέρονται. Τα δημόσια ή δημοτικά, που επίσης είναι αρκετά, παραμένουν στην ίδια κατάσταση και η μόνη “μέριμνα” που έχει ληφθεί – για επείγουσες περιπτώσεις – είναι να τοποθετήσουν μια κορδέλα και να τα “περιφράξουν” για να μην πλησιάζουν οι πολίτες.

Στην περίπτωση των δύο ετοιμόρροπων κτιρίων στα σκαλάκια της Φιλοποίμενος ούτε αυτό δεν έχουν κάνει. Πραγματικά είναι απορίας άξιον πως οι “υπεύθυνοι” (όποιοι και αν είναι αυτοί) δεν βλέπουν ότι είναι θέμα χρόνου η κατάρρευσή τους.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, στο ένα έχει πέσει ήδη ο μισός τοίχος ενώ και για τα δύο μπαλκόνια είναι να απορεί κανείς πως στέκονται ακόμη στη θέση τους. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να ευχηθούμε, όταν συμβεί το κακό να μην περνάει άνθρωπος από κάτω. Επιτέλους, κάποιοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους….


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr