background img
banner
banner

Μία ξεχωριστή γιορτή λήξης στο Μιχαλακοπούλειο

Η είδηση ότι πολύ σύντομα το Ε.Κ.Α.ΜΕ. θα έχει ένα νέο σπίτι που θα καλύπτει τις ανάγκες των εκπαιδευόμενων και θα αναβαθμίσει περαιτέρω το σπουδαίο έργο του, ικανοποιεί κάθε Αιγιαλέα. Αυτό ήταν εμφανές και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα για τη λήξη της εκπαιδευτικής περιόδου, στο χώρο που οι εκπαιδευόμενοι είχαν καταλύσει τις τελευταίες ημέρες, πραγματοποιώντας εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Το απόγευμα της Δευτέρας το Μιχαλακοπούλειο κληροδότημα γέμισε κόσμο και όλοι μαζί χάρηκαν τους εκπαιδευόμενους να δίνουν τους καλύτερους εαυτούς τους…

Σε δελτίο Τύπου, το Ε.Κ.Α.ΜΕ. αναφέρει: ΄΄Περιμένουν την «κατασκήνωση» όπως την ονομάζουν τα παιδιά μας, τις καλοκαιρινές δράσεις δηλαδή στο «Μιχαλακοπούλειο» στην Πούντα Διακοφτού, όπως όλοι μας περιμένουμε τις μέρες του έτους που θα βρούμε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας, λίγο χρόνο για τους φίλους μας, χρόνο για να διασκεδάσουμε και να συλλέξουμε εικόνες διαφορετικές. Αυτές τις μέρες εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να τους τις στερήσουμε. Η συγκίνηση μας είναι πολύ μεγάλη γιατί αυτό το «εμείς» πια δεν εμπεριέχει μόνο το Δ.Σ. και το προσωπικό που αφιερώνει πολύ χρόνο και κόπο για να υλοποιηθεί αυτό το εγχείρημα κάθε χρόνο, αλλά μια μεγάλη λίστα ξεχωριστών ανθρώπων που έχουν αναγνωρίσει τη χρησιμότητα αυτών ημερών και έχουν δημιουργήσει μια αλυσίδα βοήθειας και σημαντικής συνδρομής.

Έναν -έναν ξεχωριστά αναφέρουμε και σε έναν έναν ξεχωριστά καταθέτουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας: Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλο για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων, Coca-Cola 3E Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα για το νερό και τα αναψυκτικά, Ζαχαροπλαστείο Δημητρίου για τα γλυκά, Άγγελο & Παναγιώτη Ρογκάλα για το κρασί, Παναγιώτη Τσινούκα για τα είδη μαναβικής, Σωτήρη & Παναγιώτη Πετρόπουλο για τη βραδιά Καραγκιόζη, Ανδρέα & Κων/νο Τασόπουλο για τα ηχητικά, Παναγιώτη Καρακάση για το ψωμί. Τα καταστήματα εστίασης για το μεσημεριανό και βραδινό φαγητό: Αφοί Κυριακόπουλοι «Έσπερος», Γιώτα & Σταμάτης Βάκρινος «Κουρσάρος», Δημήτρης Φαφούτης «Μιχάλης», Χρήστος Χριστόπουλος «Maritimo», Χρήστος & Νίκος Σκούτας «Περιγιάλι», Ανδρέας Δημόπουλος «Σελιανίτης», Θανάσης Γκόφας & Παν.Παναγόπουλος «Μαιστρέλι», Γιώργος Κατσιμπίρης «Anemoni», Γιώργος Τυράννης «Ορέστης», Δέσποινα Τσαχρίδου πιτσαρία «IQ», Δημήτρης & Έφη Αποστολοπούλου «Μελτέμι», Γιάννης Θεοφανόπουλος «Πικάντικο», Τάκης Ανδριόπουλος «Αλάτι & Πιπέρι», Χρήστος Παλαιολογόπουλος «Δερβενάκι», Νίκος Σταμόπουλος «Ανεμόεσσα», Άγγελος Παπανικολάου πιτσαρία «Ciao», Ανδρέας Χατζής «Κοχύλι», Γιώργος Χρηστίδης «Μezzo-Mezzo», Αλεξία Ντούρου Λόγγος, Γιάννης Ζωγράφος «Συμπόσιο», Δημήτριος Πλέσσας «Οινομαγειρείο».

Εκμεταλλευόμενοι την όμορφη τοποθεσία και την καλοκαιρινή μας διάθεση οργανώσαμε εκεί και τη γιορτή λήξης της εκπαιδευτικής μας περιόδου η οποία περιελάμβανε αγωνίσματα, χορευτικά και τραγούδια από τους εκπαιδευόμενους μας. Παρόντες ήσαν εκτός από πλήθους κόσμου γονέων, εθελοντών και φίλων οι Κων/νος Μάρκου (βουλευτής Αχαίας), Μαίρη Χρονοπούλου ( Πρόεδρος Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας), Αλέξανδρος Βασιλακόπουλος (Πρόεδρος Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων) και τα παιδιά του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου με τον δάσκαλο τους Γιώργο Κατσίβελο τα οποία παρουσίασαν χορούς και συμμετείχαν με χαρά στα αγωνίσματα μαζί με τα παιδιά του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν, η συμβολή τους είναι σημαντική και αξιοποιείται πάντα. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr