background img
banner
banner

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Παρασκευής

Ο ΦΑΝΗΣ ΛΑΠΑΝΑΪΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Αυγούστου η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Φιλοπροοδευτικού Μορφωτικού Συλλόγου Παρασκευής. Με 138 συμμετοχές (περισσότερες από κάθε άλλη φορά), οι κάτοικοι και οι καταγόμενοι από το όμορφο ορεινό χωριό της Αιγιάλειας απέδειξαν την συμπαράσταση τους στο σύλλογο.

Oμόφωνα εγκρίθηκε ο απολογισμός του απερχόμενου ΔΣ και τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών που ακολούθησαν ήταν τα εξής: Γ. Κραουνάκης 109, Φ. Λαπαναΐτης 104, Γ. Αγγελόπουλος 104, Α. Αναγνωστόπουλος 95, Ν. Χριστοδουλόπουλος 84, Π. Αγγελόπουλος 77, Α. Μπαχός 72, Β. Στεφοπούλου- Πιττά 63, Α. Παπαχριστοδουλοπούλου 30, Χ. Γκρεκιώτης 28. Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν Π. Αγγελόπουλος 105, Β. Αγγελοπούλου 93, Γ. Δημητρίου 67.

Την Πέμπτη συνήλθε σε σώμα η νεοεκλεγείσα διοίκηση του συλλόγου και ομόφωνα αποφάσισε την εξής σύσταση: Πρόεδρος Φάνης Λαπαναΐτής, αντιπρόεδρος: Γιάννης Αγγελόπουλος, γεν. γραμματέας: Γιάννης Κραουνάκης, ταμίας: Νίκος Χριστοδουλόπουλος, μέλη: Αντώνης Αναγνωστόπουλος, Πάνος Αγγελόπουλος, Βούλα Στεφοπούλου Πίττα (στη θέση του παραιτηθέντος Α. Μπαχού).

Το ΔΣ αποφάσισε να συνεδριάζει τακτικά την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα και οι συνεδριάσεις να είναι ανοικτές σε όλα τα μέλη του συλλόγου (εξαιρούνται τα προσωπικά θέματα).


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr