background img
banner
banner

Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους: «Μην τον αφήνετε ελεύθερο θα κάνω κακό» | ΒΙΝΤΕΟ

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό, ενώ, πέρα από τη θλίψη, υπάρχει διάχυτη οργή, λόγω της μη αναμενόμενης απόφασης του Εισαγγελέα, να αφήσει ελεύθερο τον 28χρονο οδηγό. Συγκεκριμένα, η Εισαγγελέας έδωσε τηλεφωνικά εντολή να αφεθεί ελεύθερος και να παραπεμφθεί η δικογραφία του στο Ναυτοδικείο Πειραιά.

Σε πλήρη απόγνωση βρίσκεται ο πατέρας, ο οποίος μέσα σε μια στιγμή έχασε το παιδί του και τη μητέρα του με έναν τόσο τραγικό τρόπο. “‘Άνοιξε το κεφαλάκι του. Το πήρα αγκαλιά και το φίλησα. Και η μανούλα μου. Θέλω να πω στην αστυνομία να μην τον αφήσουν, γιατί θα κάνω κακό και ας πάω φυλακή, δεν με νοιάζει. Πήγε και ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, ήταν μεθυσμένος”, ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Ήταν μεθυσμένος. Να τον κλείσουν φυλακή ισόβια. Το παιδί μου και η πεθερά μου”, δήλωσε συντετριμμένη και η μητέρα του αδικοχαμένου βρέφους, που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει την ανείπωτη τραγωδία που “χτύπησε” την οικογένειά της.

Συγκλονιστικά είναι και τα όσα καταθέτουν οι μάρτυρες, που είναι ακόμη σοκαρισμένοι και εμφανώς ταραγμένοι από το δυσάρεστο γεγονός. Στις μαρτυρίες τους κάνουν λόγο για την ιλιγγιώδη ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο 28χρονος, αλλά και για την αδιαφορία του, αφού μόλις χτύπησε την γιαγιά και το παιδί, τράπηκε σε φυγή.

Ένας από τους μάρτυρες λέει χαρακτηριστικά για την εγκατάλειψη των θυμάτων και τη συμπεριφορά του δράστη: “Του λέω τι έκανες εκεί πέρα; Μου λέει “εντάξει, δεν είναι τίποτα” και σηκώθηκε και έφυγε”. Όπως έγινε γνωστό, ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης, αλλά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν το βράδυ της Κυριακής.

https://www.news247.gr


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr