background img
banner
banner

Έκλεισε ένας επιτυχημένος κύκλος

ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ 17 ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2019

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου οι καλοκαιρινές δραστηριότητες οι οποίες σχεδιάστηκαν, οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου από τις 2 Ιουνίου έως και τις 6 Σεπτεμβρίου, με συνολικά 17 δράσεις. Οι δραστηριότητες, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού παιδιών, πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019.

Ειδικότερα, μέσα από αυτές τις δραστηριότητες η Βιβλιοθήκη συμμετείχε και στην 7η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας που οργανώθηκε από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας σε συνεργασία με το ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη.
Τα παιδιά δημιούργησαν, χόρεψαν, έπαιξαν, έμαθαν, έκαναν φιλίες, εξοικειώθηκαν με τον χώρο της βιβλιοθήκης και έγιναν φιλαναγνώστες. Τέλος, έδωσαν ραντεβού για του χρόνου το καλοκαίρι με νέες δραστηριότητες και φανταστικές περιπέτειες!

Όσοι βοήθησαν…

Σε ανακοίνωση της Βιβλιοθήκης, τονίζεται: ΄΄Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς τους που και φέτος επέλεξαν τις δράσεις μας για να περάσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, τα τοπικά ΜΜΕ -έντυπα και ηλεκτρονικά- που ανέχτηκαν τα δελτία Τύπου μας με υπομονή αλλά και τα προέβαλαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» για τη συνεχή υποστήριξη και τις διευκολύνσεις που μας παρείχε για την καλύτερη πραγματοποίηση των δράσεών μας. Επίσης, ευχαριστούμε το διευθυντή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος κύριο Φίλιππο Τσιμπόγλου και τους συναδέλφους για την άριστη συνεργασία που είχαμε για άλλη μια χρονιά δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε άλλο ένα δημιουργικό καλοκαίρι!

Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη το οποίο μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης μας υποστήριξε με τις ωραίες δράσεις της 8ης Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας δείχνοντάς μας δημιουργικούς δρόμους και το πώς να κινούμαστε σε αυτούς. Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εθελοντές μας: Γουρζή Άννα, Ευσταθίου Αναστασία, Ευσταθίου Νεκταρία, Ευσταθίου Πόπη, Ηλιόπουλο Βαγγέλη, Κυριακοπούλου Βασιλική, Μπίκου Γιάννα, Μπόκολα Αλεξία, Παπαδημητρίου Άσπα, Σιαμέτη Κωνσταντίνα, Σκανδάμη Αθηνά και στη βοηθό μας Μαρίσια Βαγγελάτου οι οποίοι όλο το καλοκαίρι ήταν δίπλα μας΄΄.

΄΄Και φέτος το καλοκαίρι οι καλύτερες «αποδράσεις» ήταν στη Βιβλιοθήκη μας! Καλό φθινόπωρο και καλή σχολική χρονιά!΄΄, καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr