background img
banner
banner

«Αγκάλιασαν» την περιβαλλοντική καμπάνια του δήμου

ΣΥΛΛΟΓΟΙ –ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ιδιαιτέρως ελπιδοφόρα ήταν η ανταπόκριση συλλόγων, φορέων, μαθητών και πολιτών στο κάλεσμα του δήμου Αιγιαλείας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας για την δράση στο διήμερο που στόχο είχε την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για την ανακύκλωση, με μοναδικό στόχο τη μείωση του όγκου των απορριμμάτων.

Σάββατο και Κυριακή, παρακινούμενοι από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Νίκο Καραΐσκο, Αιγιαλείς έλαβαν ενεργό ρόλο, αποδεικνύοντας πως η αφύπνιση του καθενός και η διάθεση να προσφέρουν στον τόπο τους αλλά και στους ίδιους, έχει ήδη ενεργοποιηθεί, γεγονός που θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη για όλους.

Κουλούρα

Στο πλαίσιο της καμπάνιας του δήμου για την ανακύκλωση, «γεννήθηκε» ένα μικρό παιδί ο Λαμποίκος, που ανέλαβε την υποχρέωση να μάθει σε όλους πώς ανακυκλώνουν. Μετά την παρουσίαση του στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, ο Λαμποίκος συνάντησε στα Ψηλά Αλώνια μικρούς και μεγάλους, εκεί όπου τα παιδιά έδειξαν τον δρόμο, όπως άλλωστε θα συμβεί και μέσα από τα σχολεία τους το επόμενο διάστημα. Ήταν ένα πάρτι με καλή μουσική αλλά και τη διάθεση από όλους ότι κάτι αλλάζει στον… πολύπαθο δήμο Αιγιαλείας.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου σε όλη την επικράτεια του δήμου και σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς και συλλόγους της Αιγιάλειας, διεξήχθησαν εκδηλώσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για το κρίσιμο ζήτημα της ανακύκλωσης. Έντονη ήταν και η δράση των σχολείων!

Ακράτα

Καθαρισμός από τον Σύλλογο Αλυκής

Το Δ. Σ. του συλλόγου Αλυκής, ευχαριστεί και συγχαίρει όλους όσους εθελοντές – μέλη του συλλόγου Αλυκής που συμμετείχαν στην περιβαλλοντική καμπάνια του δήμου. Όπως αναφέρει, ΄΄το Σάββατο, καθαρίσαμε στην οδό Παυσανίου αυλάκια και πεζοδρόμια μπροστά από τον παλιό σταθμό του ΟΣΕ, και την Κυριακή, βάψαμε τη μπαριέρα ασφαλείας επί του παραλιακού δρόμου της Αλυκής. Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κο Νίκο Καραΐσκο, και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Κο Γιώργο Γκιώνη που συμπαραστάθηκαν στις δράσεις μας΄΄.

Νηπιαγωγείο Αβύθου

4ο δημοτικό σχολείο Αιγίου

4ο νηπιαγωγείο Αιγίου

Σύλλογος Αλυκής


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr