background img
banner
banner

Δράση για την ανακύκλωση

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ

O Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Σελιανιτίκων, στα πλαίσια της πρόσκλησης που έλαβε από το Δήμο Αιγιαλείας για συμμετοχή στην καμπάνια για την ανακύκλωση, υλοποίησε την περιβαλλοντική δράση που είχε εξαγγείλει, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου το πρωί έξω από το Νηπιαγωγείο και επί της παλαιάς εθνικής οδού, με τη συμμετοχή του Νηπιαγωγείου Σελιανιτίκων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Σελιανιτίκων.

Σύμφωνα με αυτή, επισκεύασαν (από προηγούμενες ημέρες) και έβαψαν την ημέρα αυτή τρία παγκάκια επί της παλαιάς εθνικής οδού, ως μια πράξη αγάπης για το χωριό, παρουσιάστηκαν κάποια έργα παιδιών με ανακυκλώσιμα υλικά και μηνύματα για την ανακύκλωση και μοιράστηκε σε κατοίκους και μαγαζιά το φυλλάδιο του Δήμου «Ο Λαμποίκος» και ενημερωτικό για το «Ραντεβού» με το αυτοκίνητο ανακύκλωσης στα Σελιανίτικα κάθε Τετάρτη (στην παραλία στις 10:45΄π.μ.και στο Νηπιαγωγείο στις 11:45΄π.μ. για μία ώρα).

΄΄Το Δ.Σ. του Φ.Ο.Σ. συμμετέχει στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος των σκουπιδιών με προσμονή και αισιοδοξία και καλεί τους πολίτες της περιοχής να μην την υποτιμήσουν, αλλά να προσαρμοστούν και να συμμετέχουν στην ανακύκλωση τώρα που γίνεται, ακόμη κι αν δεν είναι με τον ιδανικότερο τρόπο που θα περίμεναν, για να μειώσουμε τα σκουπίδια που μας πνίγουν επικίνδυνα τόσο στην υγεία όσο και στην τσέπη μας΄΄, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr