background img
banner
banner

Εικαστικά εργαστήρια από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, για πέμπτη συνεχή χρονιά, θα λειτουργήσει από τις αρχές Οκτωβρίου εικαστικά εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών και μικτών υλικών, επιθυμώντας να καλλιεργήσει την καλλιτεχνική δημιουργία και την εικαστική παιδεία σε μαθητές και ενήλικες κάθε ηλικίας.

Στο εργαστήρι θα διδάσκονται: βασικές αρχές σχεδίου, βασικές αρχές σύνθεσης, σύνθεση όγκων και αντικειμένων, τρισδιάστατες κατασκευές από μικτά υλικά, βασικές αρχές χρώματος και τεχνοτροπίες, χρήση διαφορετικών μέσων (ακρυλικά, λάδια, σκόνες), χρήση διαφορετικών υλικών (ύφασμα, μέταλλο, ξύλο, πέτρα), εναλλακτικοί τρόποι έκφρασης. Στα εργαστήρια θα λειτουργήσουν παιδικά και εφηβικά τμήματα, καθώς και τμήματα ενηλίκων, ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής που θα συγκεντρωθούν. Η εγγραφή κοστίζει 5 €, ενώ για όσους φοίτησαν στα περσινά τμήματα, η εγγραφή, θα είναι δωρεάν.

Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν Τμήματα:

  • Ομαδικά παιδικά: (ελάχιστος αριθμός ατόμων:4) Απευθύνονται σε παιδιά 6-12 ετών. Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 10 € το άτο-μο (για 2 αδέλφια: 15 €, το τρίτο παιδί δωρεάν).
  • Ομαδικά εφηβικά: (ελάχιστος αριθμός ατόμων:4). Απευθύνονται σε μαθητές ηλικίας 13-18 ετών. Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 10 € το άτομο (για 2 αδέλφια: 15 €, το τρίτο παιδί δωρεάν).
  • Ομαδικά ενηλίκων: (ελάχιστος αριθμός ατόμων:4). Απευθύνονται σε ενήλικες. Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ το άτομο.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» από Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 16:30-18:00 παιδικά, 18:00-19:30 παιδικά – εφηβικά και 19:30-21:00 ενήλικες, ανάλογα με τις ανάγκες των τμημάτων που θα προκύψουν.

Οι εγγεγραμμένοι στα εργαστήρια θα μπορούν να συμμετέχουν προαιρετικά και σε δράσεις της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., κατόπιν καθοδήγησης του υπεύθυνου και βάσει των αναγκών των εκδηλώσεων σε θέματα εικαστικής φύσεως. Στο τέλος κάθε σπουδαστικού έτους θα έχουν την ευκαιρία να εκθέτουν έργα τους σε ομαδική έκθεση της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ενώ, δυνατότητα έκθεσης σε τοπικές δράσεις καλλιτεχνικού περιεχομένου, θα υπάρχει και κατά τη διάρκεια του έτους, κατόπιν συνεννόησης με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 09.00-13.00, στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», Νικ. Πλαστήρα 19 και Κανελλοπούλου και ηλεκτρονικώς στο mail: [email protected] (υπεύθυνη κα Μαυροπούλου Μαρία). Τηλ. για πληροφορίες 26910-28210. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από Τρίτη 1η Οκτωβρίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr