background img
banner
banner

Εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού

ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΜΕΝΗΣ «Η ΕΝΩΣΗ»

Έντονη ήταν η δραστηριότητα του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης «Η Ένωση» καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τη Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη, το Χορευτικό έκλεισε τον κύκλο των παραστάσεών του με παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της χώρας για το καλοκαίρι του 2019, με την τελευταία παράσταση στο κάμπινγκ του ΟΠΑΚΕ- ΟΤΕ.

Από τον Σύλλογο, αναφέρονται τα εξής: ΄΄Ευχαριστούμε για την πρόσκληση: τον Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Μεσσάτιδος « Ο Φίλερης», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγείρας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαλιμιτίκων «Αίολος». Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ίωνες» για την πρόσκληση που μας απηύθυνε για να συμμετάσχουμε στο Διεθνές Φεστιβάλ «ΙΩΝΕΣ» και την ευκαιρία που έδωσε στα παιδιά του Χορευτικού μας να εμφανιστούν σ’ ένα φεστιβάλ τέτοιου επιπέδου. Χαρήκαμε επίσης και τη συμμετοχή μας στο φεστιβάλ της ΔΗΚΕΠΑ στο Αίγιο και τη συνεύρεσή μας με τις υπόλοιπες χορευτικές ομάδες του τόπου. Πάνω απ’ όλα χαρήκαμε τον ίδιο το χορό. Ευχαριστούμε πολύ επίσης τον δάσκαλό μας Μάκη Τσουρέκη για τις άοκνες προσπάθειες΄΄.

Τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος της «Ένωσης», ανανεώνουν το ραντεβού τους για το χορευτικό έτος 2019-2020 με τους ενηλίκους τη Δευτέρα 30/9 στις 7.30 και το Σάββατο 5/10 στις 3.330 με τα παιδιά και 5.00 με τους εφήβους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr