background img
banner
banner

Ζητείται ενίσχυση της αστυνόμευσης της περιοχής

ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΛΙΓΑΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Ο.Π.Κ.Ε ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Έγγραφο προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Καραμαλάκη Μιχαήλ απέστειλε ο α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και επικεφαλής της Παναιγιάλειας Επιμελητηριακής Κίνησης Αρίστος Τηλιγάδης, ζητώντας την δημιουργία Ο.Π.Κ.Ε. για την ενίσχυση της αστυνόμευσης της περιοχής. Η αύξηση της παραβατικότητας ωθεί τον κ. Τηλιγάδη στην σχετική παρέμβαση, αναγνωρίζοντας βέβαια τις προσπάθειες των υπαρχουσών αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής.

Το περιεχόμενο του εγγράφου, το οποίο κοινοποιείται και προς την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος και τον Υποστράτηγο Σπανουδάκη Νικόλαο καθώς και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας και τον Ταξίαρχο κ. Μιχαλόπουλο Γεώργιο, είναι το εξής: ΄΄Η πρόληψη και καταστολή εγκλημάτων, κλοπών και διαρρήξεων απαιτούν αποτελεσματική αστυνόμευση σε κάθε περιοχή της χώρας μας. Στο Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας, το ανθρώπινο δυναμικό του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου και του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, παράσχουν συνεχή αστυνόμευση με ζήλο και αυταπάρνηση και συνεργασία στα αιτήματα των Πολιτών. Τους ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή και ειλικρινή προσφορά τους. Επιπλέον με την σύσταση της Ομάδας ΔΙΑΣ στην Αιγιάλεια έχει παρατηρηθεί η μείωση της παραβατικότητας στην περιοχή μας και η όσο το δυνατόν καθημερινή ανθρώπινη παρουσία στην προστασία των Πολιτών΄΄.

Καταλήγοντας, σημειώνει: ΄΄Ως Τοπικός Φορέας μέσω του Επιμελητηρίου Αχαΐας και με σκοπό την ενδυνάμωση της ποιοτικής Αστυνόμευσης της Αιγιαλείας, παρακαλούμε όπως ιδρυθεί Ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. στην περιοχή μας, με μόνιμη έδρα το Αίγιο. Γνωρίζουμε ότι ο χαρακτήρας της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. είναι πολυδιάστατος καθώς επιλαμβάνονται σε καταστάσεις που απαιτούν υψηλή εκπαίδευση γι’ αυτό και αιτούμαστε την ενδυνάμωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αιγιαλείας με γνώμονα το συμφέρον του Πολίτη και της κοινωνίας μας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr