background img
banner
banner

Η Σελέστε συμμετέχει στην “Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών”

ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, η Μικτή Ομάδα Επιλέκτων Σελέστε 2017 # Equal Team, και το ΚΕΔΜΟΠ “Χάρισε Ζωή”, ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους, αυτή τη φορά με τους παλαίμαχους της Παναχαϊκής. Σε μία ακόμη κοινή δράση κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπιάς, δίνουν σήμερα (16.30) στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας ένα φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου #EQUALGAME μέσω του οποίου θα διαδώσουν παντού το μήνυμα της αισιοδοξίας για ζωή ενημερώνοντας το κοινό για τη σπουδαιότητα της προσφοράς μυελού των οστών, μια πράξη αλτρουϊσμού που «Χαρίζει Ζωή» σε πάσχοντες συνανθρώπους μας οι οποίοι μπορούν κυριολεκτικά να σωθούν, εάν βρεθεί συμβατός δότης.

Με τη συνεργασία και καθοδήγηση ειδικών επιστημόνων, με έγκυρη, εμπεριστατωμένη και σοβαρή ενημέρωση, ο καθένας μας, όπου και όπως μπορεί, ας διαδώσει αυτό το πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα. Το ΚΕΔΜΟΠ – “Χάρισε Ζωή” ενημερώνει για την ανάγκη της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών και εγγράφει εθελοντές δότες, βοηθώντας ασθενείς που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών να βρουν το συμβατό εθελοντή δότη που θα τους «Χαρίσει Ζωή».

Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι αφιερωμένος στον εορτασμό του ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΔΟΤΗ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ. Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών έχει καθιερωθεί από τη Διεθνή Ένωση Δοτών Μυελού των Οστών (WMDA – World Marrow Donor Association) να εορτάζεται το τρίτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου. Για το 2019, η ημέρα αυτή θα είναι η 21η Σεπτεμβρίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr