background img
banner
banner

ΙΑΣΟΝΑΣ ΦΩΤΗΛΑΣ: ‘‘Σχέδιο και πολιτική βούληση για ανάπτυξη και πάταξη της ανομίας’’

Αίσθηση προκάλεσε με τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ο Αχαιός βουλευτής της Ν.Δ. Ιάσονας Φωτήλας, ο οποίος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει σχέδιο και πολιτική βούληση για ανάπτυξη και πάταξη της ανομίας. Μερικά από τα όσα δήλωσε ο Αχαιός βουλευτής, είναι τα εξής: ΄΄Η Τουρκία οφείλει να ακολουθεί το δρόμο του διεθνούς δικαίου. Και ήταν έξυπνη κίνηση η έκδοση NAVTEX από πλευράς μας γιατί δεσμεύσαμε τον ίδιο γεωγραφικό χώρο με την Τουρκία έτσι ώστε το Ελληνικό Ναυτικό να βρεθεί στη περιοχή και να πραγματοποιήσει ασκήσεις.

Η ανάπτυξη δεν έρχεται με επιδόματα αλλά με σχέδιο για φοροελαφρύνσεις, νοικοκύρεμα των οικονομικών και μεταρρυθμίσεις για τόνωση των επενδύσεων. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται το πρόγραμμα της κυβέρνησης της ΝΔ που ξεκίνησε τις φοροελαφρύνσεις με πρώτη την σημαντική μείωση του ΕΝΦΙΑ. Το πρωτογενές πλεόνασμα θα μειωθεί όταν ανακτηθεί η αξιοπιστία της χώρας. Και η προηγούμενη κυβέρνηση δεν μπορούσε να το επιτύχει ακριβώς γιατί ήταν αναξιόπιστη αφού έλεγε ότι στόχευε μικρότερο πλεόνασμα 2,5% και ταυτόχρονα επιτύγχανε πάνω από 3,5%!΄΄.

Τέλος, επισήμανε ότι ΄΄και στο ζήτημα της βίας και της ανομίας – ειδικά στα Εξάρχεια – η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δείχνει να έχει σχέδιο και πολιτική βούληση για την αντιμετώπιση του προβλήματος΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr