background img
banner
banner

Κλείνει τους λογαριασμούς τους στα social media ο Τσιτσιπάς: Είμαι εξαρτημένος!

Τους λογαριασμούς τους στα social media, αποφάσισε να κλείσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με σκοπό να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην οικογένεια του, στα αγαπημένα του πρόσωπα και παράλληλα να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Σεβόμενος τους θαυμαστές του ο Τσιτσιπάς εξέδωσε μία ανακοίνωση όπου αναλύει τους λόγους της απόφασης του και μάλιστα λίγες ώρες πριν από την παρουσία του στο Davis Cup στο Τατόι.

«Είναι σαν απεξάρτηση»

«Ο λόγος που αποφάσισα να το κάνω αυτό είναι για να ανανεωθώ, να έρθω πιο κοντά με ανθρώπους που μετράνε για μένα και όχι να είμαι συγκεντρωμένος σε ανθρώπους που δε γνωρίζω, σε ανθρώπους που δεν έχουμε κάποια σχέση. Κάνοντάς το αυτό θα έχω περισσότερο χρόνο για τους αγαπημένους μου ανθρώπους, τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι περισσότερο. Δε νομίζω να το μετανιώσω, γιατί είναι σαν απεξάρτηση… είναι απεξάρτηtση. Είμαι σίγουρος πως θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα, θα μείνω έκπληκτος αν δεν συμβεί αυτό. Δε ζούμε τις στιγμές και αυτό είναι που με τρομάζει – θέλω να είμαι παρών», τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής και πρόσθεσε:

«Είμαι εκτός, ίσως τα πούμε ξανά σε έναν μήνα ή σε ένα χρόνο. Adios muchachos! (Αντίο παιδιά)», έγραψε χαρακτηριστικά ο 21χρονος τενίστας στο twitter. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αφήσει ανοικτό το κανάλι του στο youtube ενώ μέσω του WhatsApp θα επικοινωνεί με τα πρόσωπα της οικογένειας του και τους συνεργάτες του.

https://www.dikaiologitika.gr


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr