background img
banner
banner

«Μία υπουργική απόφαση που προδίδει την Ορθοδοξία και την Ελλάδα μας»

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ… ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Απογοητευμένος δηλώνει από την διακυβέρνηση της χώρας από τους παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας, ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, αναφερόμενος στην απόφαση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, με την οποία, όπως λέει, αποδέχεται την καταστρεπτική για την Ελλάδα απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, δηλαδή να μην αναγράφεται πλέον ούτε το θρήσκευμα, ούτε και η ελληνική ιθαγένεια στα απολυτήρια των μαθητών της ελληνικής Παιδείας.

΄΄Και μόνο το γεγονός, ότι ο τέως Υπουργός της α-Παιδείας κ. Νικ. Φίλης έσπευσε να συγχαρεί την κα Κεραμέως καταδεικνύει το έγκλημα της κας υπουργού!
Με την απόφασή της εξετέλεσε και την Ορθοδοξία και την ελληνική αυτοσυνειδησία! Τι περισσότερο, άραγε, θα ήθελαν οι αριστερόστροφοι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ; Διερωτώμεθα: Μήπως ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μας. εξηπάτησε; Διότι άλλη ήταν η εικόνα του προεκλογικώς και εντελώς αντίθετη αρχίζει να γίνεται η εικόνα, που μας παρουσιάζει σήμερα! Η Απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, που ελήφθη κατόπιν αιτήσεως της Ενώσεως των αθέων της Ελλάδος, είναι αντισυνταγματική και άκυρος!

Εκφράζουμε την αγανάκτηση της ψυχής μας προς την έως της χθες συμπαθεστάτην υπουργόν Παιδείας καν Κεραμέως για την εγκληματική αυτή απόφασή της!
Τώρα πλέον εναγωνίως αναμένουμε την αντίδραση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος!΄΄, αναφέρει ο Μητροπολίτης.

Επίσης, με ικανοποίηση αναδημοσιεύει την διαμαρτυρία της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων, που χαρακτηρίζει ως αντισυνταγματική την κατάργηση της αναγραφής του θρησκεύματος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr