background img
banner
banner

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν τα παιδιά τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη | ΦΩΤΟ

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΕΝΤΕΡ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Στα πλαίσια της “Πανελλήνιας Hμέρας Σχολικού Aθλητισμού”, ο διεθνής μπασκετμπολίστας του Ιωνικού Νίκαιας, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή (27/9) δημοτικά σχολεία της Αιγιάλειας. Πιο συγκεκριμένα, το δημοτικό σχολείο της Τέμενης, το 5ο στον Συνοικισμό και το 2ο δημοτικό σχολείο στο κέντρο του Αιγίου. Στο σχολείο της Τέμενης προσφέρθηκαν στον διεθνή σέντερ αναμνηστικά και προϊόντα της περιοχής, ενώ και στα τρία σχολεία τα παιδιά τον υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό. Ο ίδιος απάντησε σε πολλές ερωτήσεις τους ενώ υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα.

Ο Big Sofo ήταν προσκεκλημένος του Αστέρα Τέμενης BC και της Affideaα, η οποία είναι μεγάλος χορηγός και στις δύο ομάδες (Ιωνικό, Αστέρα). Παρόντες ήταν ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας Θεόδωρος Καρούτζος, ο πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Χρηστίδης, ο προπονητής Νίκος Ζίζηλας και παίκτες της ομάδας. Το πρωί της ίδιας ημέρας αντιπροσωπεία της Affidea και του Αστέρα Τέμενης συναντήθηκαν στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλο.

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, φέτος εναρμόνισε την 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 η οποία γιορτάστηκε σε όλη την χώρα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019. Κεντρικός στόχος είναι η ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός του σχολείου, μέσω της ενημέρωσης της μαθητικής κοινότητας για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή, με στόχο την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr