background img
banner
banner

Μόνωση και υδρορροές στο Δικαστικό Μέγαρο

ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Περίπου έναν μήνα συμπληρώνουν οι εργασίες αποκατάστασης του Δικαστικού Μεγάρου Αιγίου που συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς και εκτός απροόπτου το έργο θα παραδοθεί εντός του χρονοδιαγράμματος των εννέα μηνών που έχουν δοθεί από την έναρξη των εργασιών.

Το έργο πέρασε από… χίλια μύρια κύματα για να καταλήξει η υπογραφή της σύμβασης και η κατακύρωση στην εταιρεία «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΤΕ» με προϋπολογισμό 800.000 ευρώ και ορίζοντα κατασκευής 285 ημέρες από την έναρξη των εργασιών. Η άδεια που έχει εκδοθεί αφορά την τοποθέτηση ικριωμάτων για αποκατάσταση βλαβών και επισκευές επιχρισμάτων εξωτερικών όψεων στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου.

Θα ακολουθήσει η αντικατάσταση κουφωμάτων

Ο εργολάβος εγκαταστάθηκε στα μέσα Αυγούστου και σε πρώτη φάση οι τεχνικοί ασχολήθηκαν με το ξήλωμα των μονώσεων και την τοποθέτηση νέων καθώς και με την τοποθέτηση υδρορροών. ΄΄Δόθηκε προτεραιότητα στις εν λόγω παρεμβάσεις ούτως ώστε να προλάβουν το φθινόπωρο και τις πρώτες βροχές, δεδομένου ότι το κτίριο… έμπαιζε νερά και αυτός ήταν ένας βασικός λόγος στο να επιμείνουμε για να ξεκινήσει η αποκατάστασή του΄΄, επισήμανε στo protionline.gr ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργος Μπέσκος, κάνοντας γνωστό πως το επόμενο βήμα θα είναι η αντικατάσταση των κουφωμάτων με αλουμίνια, αναβαθμίζοντας έτσι ενεργειακά το κτίριο.

΄΄Η σύμβαση προβλέπει ολοκλήρωση των εργασιών σε 285 ημέρες και είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι οι εργασίες προχωρούν και πολύ σύντομα οι κτιριακές εγκαταστάσεις θα λειτουργούν χωρίς προβλήματα΄΄, κατέληξε ο πρόεδρος των δικηγόρων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr