background img
banner
banner

Ξεκίνησαν με επιτυχία οι εγγραφές

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ

Ενώ πλησιάζει το τέλος της δεύτερης εβδομάδος εγγραφών, σίγουρο είναι ότι στον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου θα δημιουργηθούν τρία νέα τμήματα.
Των ενηλίκων Αρχαρίων που θα προγυμνάζεται κάθε Πέμπτη 21.05 έως 22.35, των μαθητών Δημοτικού από Β΄ τάξη και πάνω (Τρίτη 19.00 – 21.00) και των μαθητών Α΄ τάξης Δημοτικού, την Πέμπτη 19.00 – 21.00.

Τα μαθήματα αρχίζουν την Τρίτη 1η Οκτωβρίου. Θα διδάξουν οι ειδικευμένοι στον παραδοσιακό χορό Γυμναστές: Βαγενά Χρύσα, Κωνσταντινίδου Αθηνά, Κατσίβελος Γιώργος. Διευθυντής (42ο χρόνο) ο Χρήστος Κιλιάς. Αυτά μετά το τέλος του 3ου κύκλου που άρχισε μετά την λήξη του Χορευτικού έτους, δηλαδή άρχισε στις 1 Ιουνίου.
Στις 15 Ιουνίου ο Χορευτικός Όμιλος έδωσε εξαιρετική παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο Πατρών μαζί με συγκροτήματα από Κρήτη – Ήπειρο – Κεφαλλονιά και με τμήματα του «οικοδεσπότη» Χορευτικού Ομίλου Πατρών.

Στις 21 Ιουνίου χορευτές του Χορευτικού πήραν μέρος στην θεατρική παράσταση «Η νεράιδα και το παληκάρι» όχι μόνον χορεύοντας αλλά και πραγματοποιώντας (πολλοί από αυτούς εμφάνιση σαν ηθοποιοί).

Εξαιρετικά σχόλια και από τους ηθοποιούς και μουσικούς της παράστασης.

Στις 25 του ίδιου μήνα στο ΟΠΑΚΕ-ΟΤΕ, με τρία τμήματά του ο Όμιλος έδωσε εκεί την πρώτη του παράσταση, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών.
Στις 8 Ιουλίου στο ΟΠΑΚΕ-ΟΤΕ, μία μέρα μετά τις βουλευτικές εκλογές, τρία άλλα τμήματα του Χορευτικού, χάρισαν στους πολλούς θεατές αλλά και σε Κυπρίους φιλοξενουμένους, εντυπωσιακό πρόγραμμα. Στις 12 Ιουλίου στο ΟΠΑΚΕ-ΟΤΕ πάλι με τρία πάλι τμήματά του, ο Χορευτικός με τους 40 χορευτές του, είχε εξαιρετική απόδοση.
Στις 28 Ιουλίου συμμετείχε σε εκδήλωση της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Στα Ψηλαλώνια έδωσαν παράσταση 6 χορευτικά της Αιγιάλειας.

Ο Χορευτικός Όμιλος παρουσιάζοντας Συγκαθιστούς Μετσόβου, ενθουσίασε χορεύοντας με τους παλαιούς χορευτές του.

Στις 29 του ίδιου μήνα, Γυμναστής του Χορευτικού με 10 χορευτές, διασκέδασαν για λίγο τα παιδιά του ΕΚΑΜΕ, στο ¨Μιχαλακοπούλειο¨ στην Πούντα όπου φιλοξενούνταν. Στις 6 Αυγούστου στο Πυργάκι οργανώθηκε από ιδιώτη παραδοσιακό γλέντι, που είχε πολύ μεγάλη επιτυχία εξαιτίας της παρουσίας του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, που παρουσίασε επίκαιρο πρόγραμμα, ενώ την Παρασκευή 16 Αυγούστου, δύο τμήματα του Ομίλου στο χωριό Παρασκευή παρουσίασαν πρόγραμμα, ακολούθησε γλέντι από τους κατοίκους του χωριού.

Τέλος στις 30 Αυγούστου έγινε πανηγυρικά η λήξη των ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΩΝ 2019, με νησιώτικους χορούς και τραγούδια με εντυπωσιακή ορχήστρα αλλά και εντυπωσιακή απόδοση των 70 χορευτών του Χορευτικού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr