background img
banner
banner

Ξερίζωσαν αλμυρίκια και πικροδάφνες στην Παραλία Πλατάνου

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα χθες τη νύχτα στην περιοχή της Παραλίας Πλατάνου. Κατά μήκος της ακτής είχαν φυτευτεί εκατέρωθεν φυτά, ενώ παράλληλα είχε γίνει μία προσπάθεια εξωραϊσμού της παραλίας αφού τοποθετήθηκαν παγκάκια και ομπρέλες. Αργά το βράδυ της Τρίτης όμως και ίσως και ξημερώματα Τετάρτης, κάποιοι ασυνείδητοι ξερίζωσαν τα φυτά που δεν είχαν καλά – καλά αναπτυχθεί, αφήνοντας… τρύπες κατά μήκος της ακτής.

Το γεγονός κατήγγειλε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παραλίας Πλατάνου Θανάσης Σμυρνιώτης λέγοντας: ΄΄Χθες 24 /9/2019 μετά τις 10.00 το βράδυ κάποιος ή κάποιοι ανεγκέφαλοι προέβησαν σε “βανδαλισμό” ξεριζώνοντας τα νεόφυτα καλλωπιστικά λουλούδια και δένδρα που είχαν τοποθετηθεί κατόπιν δωρεάς σε τμήμα της παραλίας (μεταξύ “Φωλιάς” και “Ιππόκαμπου” και πλαισίωναν τα πρόσφατα τοποθετημένα παγκάκια που από τη πρώτη μέρα τοποθέτησης τους απολάμβαναν οι συνδημότες αλλά και οι επισκέπτες μας. Οι διαμαρτυρίες όσων σήμερα (χθες) το πρωί αντίκρισαν το θέαμα ήταν έντονες΄΄.

΄΄Άραγε σε τί αποσκοπεί μία τέτοια απεχθής κίνηση΄΄, αναρωτιέται ο πρόεδρος, ο οποίος μιλώντας στο “protionline.gr” έκανε γνωστό ότι επρόκειτο για τα φυτά που έχουν τοποθετηθεί στη μία πλευρά και ήταν περίπου 15 τον αριθμό… Όσο για τα κίνητρα των δραστών είναι άγνωστα…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr