background img
banner
banner

Ολοκληρώνεται το σχήμα της νέας διακυβέρνησης

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Την πρώτη τακτική του συνεδρίαση, πρόκειται να πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο Αιγιάλειας, με τη νέα του σύνθεση, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 19:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε 60 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Είναι όμως η δεύτερη συνεδρίαση του συμβουλίου, αφού έχει προηγηθεί και μια Ειδική την 1η Σεπτεμβρίου, για την εκλογή προεδρείου και μελών σε Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Και σε αυτή τη συνεδρίαση όμως δε θα λείψουν οι εκλογές, θα γίνουν οκτώ ψηφοφορίες όπως περιγράφονται στην πρόσκληση. Ξεχωρίζουν βεβαίως οι εκλογές για πρόεδρο και αντιπρόεδρο στα Νομικά Πρόσωπα του δήμου, ενώ ενδιαφέρον έχουν και τα πρόσωπα που θα ορίσει ο δήμαρχος σε δημοτικές επιχειρήσεις αλλά και σε διάφορες επιτροπές.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί για το ΝΠΔΔ “Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός”, για πρόεδρος θα προταθεί ο δημοτικός σύμβουλος Τάκης Ανδριόπουλος (Αιγιάλεια Τώρα), ενώ για αντιπρόεδρος ακούγεται ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Φραγκονικολόπουλος (Αιγιάλεια Τώρα).

Επίσης για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας, πρόεδρος θα προταθεί ο Βασίλης Γ. Χριστόπουλος (Αιγιάλεια Τώρα), ενώ για αντιπρόεδρος ακούγεται η δημοτική σύμβουλος Μαρία Γιδά (Αιγιάλεια Τώρα).

Για την Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για πρόεδρος θα προταθεί ο επικεφαλής της παράταξης “Αιγιαλέων Πόλις – Νέα Πορεία” Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος και για αντιπρόεδρος η Μαρία Γιδά.

Για την Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Αιγιάλειας θα προταθεί η δημοτική σύμβουλος Παναγιώτα Γκρέμου (Ποιοτική Αιγιάλεια) και για αντιπρόεδρος ακούγεται η δημοτική σύμβουλος Μαρία Καρρά (επίσης από την Ποιοτική Αιγιάλεια).

Στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) πρόεδρος θα οριστεί ο δήμαρχος με αντιπρόεδρο τη δημοτική σύμβουλο της παράταξή του “Αιγιάλεια Τώρα” Διαμάντω Βασιλακοπούλου.

Στη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗΚΕΠΑ) πρόεδρος θα οριστεί η Μαρία Τσουκαλά (Αιγιάλεια Τώρα) και για αντιπρόεδρος ακούγεται ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Μάρκου (Ποιοτική Αιγιάλεια).

Με τον ορισμό συμβούλων και μελών σε επιτροπές και όργανα το βράδυ το Τετάρτης θα ολοκληρωθεί το διοικητικό σχήμα με το οποίο θα πορευτεί ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος το επόμενο διάστημα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr