background img
banner
banner

Ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης “παίζει” για την εκπομπή της Τσιμτσιλή “Happy Day”

Την ερχόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8 το πρωί θα κάνει πρεμιέρα μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, ανανεωμένο το «Happy Day» με κεντρική παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ με την ίδια στο επίκεντρο, σαγηνευτική όσο ποτέ, παίζεται ήδη στο κανάλι του Alpha ενώ ενδιαφέρον έχει να δούμε αν τελικά στο ανανεωμένο πάνελ των συνεργατών της μπροστά στον τηλεοπτικό φακό θα είναι και ο Αιγιώτης ηθοποιός, μοντέλο και ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης. Όπως γράφτηκε στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, ο μελαχρινός και άκρως γοητευτικός Νίκος Αναδιώτης πέρασε από κάστινγκ για το Happy Day που μάλιστα έγινε παρουσία και της ίδιας της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Από κάστινγκ πέρασαν και οι Θανάσης Πάτρας, Λάμπρος Κωνστανταρας και Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Όπως ακούγεται το πιο πιθανό είναι να δούμε ως αντικαταστάτη του Δημήτρη Παπανώτα, ή τον Νίκο Αναδιώτη που έχει εμπειρία και από την παρουσίαση του καλοκαιρινού ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι μαζί» πέρυσι που παρουσίαζε με την Νικολέτα Ράλλη, ή τον Θανάση Πάτρα που διακρίνεται για το χιούμορ του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr