background img
banner
banner

Ο Γιώργος Φραγκονικολόπουλος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΓΕΛΙΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Με απουσίες πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο γραφείο δημάρχου, η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Αιγιαλείας, με την νέα της σύνθεση. Εκτός του προέδρου, δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, συμμετείχαν οι Μαρία Σταυροπούλου, Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, Βασίλης Γ. Χριστόπουλος, Δημήτρης Μπούνιας, Στράτος Βαρδάκης και Μαρία Ιατροπούλου.

Επίσης, στη συνεδρίαση παρέστησαν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Διγελιωτίκων Ηλίας Δημητρίου και Φάνης Καφούσιας αντίστοιχα, δεδομένου ότι συζητήθηκε ένα θέμα που αφορούσε την κοινότητά τους.

Το πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη ήταν η εκλογή αντιπροέδρου με τον δήμαρχο να προτείνει το μέλος της Επιτροπής Γιώργο Φραγκονικολόπουλο (πρώτος από αριστερά) κάτι που έγινε αποδεκτό. Ακολούθως εξετάστηκε η απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου για την έγκριση άδειας εισόδου – εξόδου και την απαγόρευση στάθμευσης στη βορειανατολική πλευρά του αύλειου χώρου του 2ου Γυμνασίου Αιγίου, κάτι που έγινε ομόφωνα αποδεκτό. Σε ό,τι αφορά την απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου περί αντιστροφής της μονοδρόμησης της οδού Μελετοπούλων, τα μέλη της Επιτροπής δεν εξέφρασαν αρνητική άποψη, ωστόσο τόνισαν πως πρέπει να ληφθεί μία πιο εξειδικευμένη άποψη από συγκοινωνιολόγο εκφράζοντας επιφυλάξεις για την εφαρμογή της μονοδρόμησης στην πράξη.

Τέλος, οι εκπρόσωποι των Διγελιωτίκων τόνισαν την αναγκαιότητα τοποθέτησης κοίλων κατόπτρων σε δύο κάθετους δρόμους προς τη θάλασσα στο χωριό τους, ζητώντας και την τοποθέτηση πινακίδων, κυρίως που αφορούν τα όρια ταχύτητας. Και σε αυτή την περίπτωση η Επιτροπή δεν ήταν αρνητική τονίζοντας ωστόσο πως το αίτημα πρέπει να κατατεθεί και στο Τμήμα Τροχαίας που είναι αρμόδιο για τις πινακίδες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr