background img
banner
banner

Ο Εμπορικός Σύλλογος στην επίσκεψη στο Μουσείο Τσούνη

ΤΟΥ ΔΩΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝ. ΑΜΥΝΑΣ

Παρών στην επίσκεψη του Ιάκωβου Τσούνη, δωρητή των εκθεμάτων του ομώνυμου Μουσείου και του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή ήταν ο Εμπορικός, Επιχειρηματικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιάλειας διαμέσου της προέδρου του Μαίρης Χρονοπούλου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, το Αίγιο υποδέχθηκε τον κ. Ιάκωβο Τσούνη, νεότερο βετεράνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ιδρυτή και μέγα δωρητή του Μουσείου που φέρει το όνομά του και το οποίο βρίσκεται στην οδό Πολυχρονιάδου 8. Ο κ. Τσούνης συνοδευόταν από τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή. Η υποδοχή τους έγινε στο μουσείο «Ιάκωβος Τσούνης», όπου ο υφυπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους του μουσείου από την υπεύθυνη του ιδρύματος και ενημερώθηκε αναλυτικά για τα μοναδικά εκθέματα που κοσμούν τις προθήκες του.

Ακολούθησε παράθεση γεύματος από τονΣεβασμιότατο Μητροπολίτημας κ.κ. Αμβρόσιο στο κέντρο «Έσπερος». Τον Εμπορικό Εισαγωγικό & Επιχειρηματικό Σύλλογο Αιγιαλείας εκπροσώπησε η Πρόεδρος, κα. Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία έλαβε τον λόγο και είπε τα εξής: ΄΄Σεβασμιότατε, κύριε Υφυπουργέ, εξοχότατε κύριε Ιάκωβε Τσούνη, εκ μέρους του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας σας καλωσορίζω στο Αίγιο και στην Βοστίτσα, την πόλη όπου άναψε η φλόγα της επανάστασης του 1821. Σας συγχαίρουμε για την πλούσια θρησκευτική, πατριωτική, επιχειρηματική, πολιτιστική και φιλανθρωπική προσφορά σας στην χώρα μας και στο Αίγιο με το Μουσείο «Ιάκωβος Τσούνης», στο οποίο θα προτρέπουμε όλους τους συναδέλφους και συμπολίτες μας να επισκεφθούν κυρίως όμως να καταστεί ως επισκέψιμος χώρος Πολιτισμού. Είναι τιμή για όλους τους Αιγιαλείς που μια προσωπικότητα σαν εσάς, καταξιωμένος σε όλους τους τομείς του ιστορικού γίγνεσθαι εμπιστεύτηκε στην Ιερά Μητρόπολή μας την πολύτιμη συλλογή του με όλα τα υπεράνω αξίας εκθέματα. Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε θερμά για την μεγαλειώδη προσφορά σας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr