background img
banner
banner

Στον Πύργο των Υψηλών Αλωνίων

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Με τους Μάριο Βαλαβάνη και Γιάννη Μπαλτιμά να προετοιμάζονται για την παρουσίαση, την Δευτέρα το βράδυ ο Παναιγιάλειος παρουσιάζει φανέλα, χορηγούς, ποδοσφαιριστές, που είναι η ‘’αλυσίδα’’ της μεγάλης φετινής προσπάθειας που πραγματοποιεί η νέα διοίκηση.

Με αρκετές εμπειρίες από παρόμοιες εκδηλώσεις των τελευταίων χρόνων, ο Μάριος Βαλαβάνης φροντίζει να είναι όλα στη θέση τους, ώστε να γνωρίσει επιτυχία και αυτή η εκδήλωση.

Μάριος Βαλαβάνης: «Επανεκκίνηση στην ομάδα με νέα πλαίσια»

Για την Παναιγιάλεια εκδήλωση της Δευτέρας, καθώς και για άλλα επίκαιρα θέματα της ομάδας, μας μίλησε ο Μάριος Βαλαβάνης.: «Πρόκειται για μια εκδήλωση που με εξαίρεση από πέρυσι, έχει καθιερωθεί στον Παναιγιάλειο, ανεξάρτητα την κατηγορία που αγωνίζεται.
Θα λειτουργήσει στο ίδιο μοτίβο, σαν τόπος επιλέχθηκε ο «Πύργος» των Υψηλών Αλωνίων που είναι ένα σημείο αναφοράς για την πόλη, αλλά και την ομάδα μας. Άλλωστε ο ιδιοκτήτης Νίκος Φράγγος, τα τελευταία χρόνια είναι πάντα δίπλα μας.
Εκτός από την παρουσίαση της φανέλας και των δυο βασικών χορηγών (Μπακαλάρος – ΠΕΣ), ο φίλαθλος κόσμος που μπορεί να παρευρίσκεται, θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν το φετινό μας ρόστερ.
Έχουν δοθεί προσκλήσεις σε Δημοτικούς και πολιτικούς παράγοντες, διοικητικούς και κόσμο που μας έχει στηρίξει και συνεχίζει να το κάνει.»

Για την προσπάθεια της διοίκησης

«Σημάναμε μια επανεκκίνηση σε νέο πλαίσιο, με σωστές κατά τη γνώμη μας βάσεις. Σκοπεύουμε να κρατήσουμε τα καλά και αγαθά του παρελθόντος, να αποφύγουμε λάθη που μειώνουν το πρεστίζ και την ιστορία του Συλλόγου μας. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε μεγάλη την ομάδα. Άλλωστε όλοι όσοι περνάμε από τα διοικητικά πόστα, είμαστε προσωρινοί και αναλώσιμοι. Κάποια στιγμή θα έρθουν άλλοι και άλλοι.»

Για την ομάδα

«Δημιουργήθηκε μια ομάδα που παίζει σωστό, ποιοτικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Έχει αφήσει ήδη τα διαπιστευτήριά της, θα χρειαστεί τη στήριξη του κόσμου που μπορεί να έρθει στο γήπεδο με 3 ευρώ, ή να προμηθευτεί κάρτα διαρκείας με 30 ευρώ, για τα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τις Ακαδημίες, κάτι που είναι πρωτόγνωρο για τον Παναιγιάλειο, ενώ η Κ16 θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑ.

Όπως καταλαβαίνετε έχει ξεκινήσει μια Παναιγιάλειος συστράτευση για την επιστροφή του Παναιγιάλειου εκεί που πραγματικά αξίζει και είναι η θέση του, μπορεί ο καθένας μας με τον τρόπο του, να γίνει αρωγός σ’ αυτή την προσπάθεια.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr