background img
banner
banner

Σύσταση Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ένας νέος επιστημονικός σύλλογος ιδρύθηκε στην Αιγιάλεια από τους γυμναστές της περιοχής. Από τα τέλη Αυγούστου έγινε πραγματικότητα η ίδρυση του Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αιγιάλειας, με την έγκριση του καταστατικού από το Πρωτοδικείο.

Πρόκειται για ένα σύλλογο στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι γυμναστές-γυμνάστριες της περιοχής κι έχει ως βασικούς στόχους: Την προαγωγή και διάδοση του Αθλητισμού και της Φυσικής Αγωγής, την ενημέρωση των μελών του για την εξέλιξη της Φυσικής Αγωγής σύμφωνα με τις επιστημονικές προόδους και εξελίξεις της γυμναστικής, του αθλητισμού, της προπονητικής, της ψυχολογίας και κοινωνιολογίας των σπορ, της βιολογίας, της παιδαγωγικής, την προώθηση, διεκδίκηση και επίλυση επαγγελματικών ζητημάτων των μελών του, τη διασφάλιση και προβολή της επιστημονικής τους προόδου, τη συνεργασία με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης (Δήμος Αιγιάλειας κ.ά.) αλλά και επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς (για θέματα φυσικής αγωγής, αθλητικών προγραμμάτων και χώρων) κ.τ.λ.

Εγγραφή 45 γυμναστών ως τώρα

Ήδη έχουν εγγραφεί στο σύλλογο περίπου 45 γυμναστές από όλη την Αιγιάλεια οι οποίοι ενέκριναν το καταστατικό, ψήφισαν προσωρινό διοικητικό συμβούλιο και ανέλαβαν τις διαδικασίες δημιουργίας του Ε.Σ.Π.Φ.Α.Α. Το προσωρινό Δ.Σ. αφού διεκπεραίωσε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες προχώρησε στην προκήρυξη γενικής συνέλευσης και εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου αλλά και τις πρώτες ενέργειες.

Εκλογές την προσεχή Κυριακή

Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα στο 10ο δημοτικό σχολείο Αιγίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή προεδρείου γενικής συνέλευσης. Εργασίες γενικής συνέλευσης, ενημέρωση συναδέλφων, συζήτηση.

Εκλογή εφορευτικής επιτροπής. Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Οι υποψηφιότητες για τα δύο όργανα (διοικητικό συμβούλιο και εξελεγκτική επιτροπή) θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη, το βράδυ, με κατάθεση σχετικής αίτησης στα μέλη του προσωρινού Δ.Σ.

Επίσης, όσοι γυμναστές ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο σύλλογο μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη του προσωρινού Δ.Σ. (Σιακκής Γιώργος 6932463126, Παπασημακόπουλος Κώστας 6973240334, Φιλίππου Φίλιππος 6973557854, Τρίγκα Σοφία 6985930793, Καραΐνδρος Δημήτρης 6976573100).


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr